< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gamingen.tr güvenilirmi ?
-
-
Ben asus marka bir mouse almıştım, gönderdiler sıkıntı yok, garantisi de vardı ama arıza noktasında sıkıntılı.
Mouse'un kronik arızası var, ilk arızalandığında gönderdim ve penta garantili olduğu için iade kararı çıktı. Dediler ki birebir değişim yapalım, tamam dedim bir tane daha mouse gönderdiler o da aynı arızayı verdi. O zaman anladım meğerse bu mouse'un kronik arızası varmış.
Neyse ikince kez gönderdim, penta'dan yine iade kararı çıktı, bu sefer iadesini istedim çünkü kronik arıza, 50 tane de gelse yine bozulacak. Bu sefer yardımcı olmadılar, para iadesi vs. yok. Mouse'da penta bilgisayarda kaldı.
Garanti noktasında iade kararı çıkarsa iade miade yapmıyorlar. Bana yapmadılar ne azından.
-
Buradan sipariş verdim sipariş nereden geldi bir anlam veremedim.
Ta Dudullu sanayideki Penta'dan irsaliye kesilmiş.
-
THH ye başvur öyle saçmalık olmaz. Şu an ki durum nedir.
-
Öyle kaldı thh bunlara bir şey yapacak olsa iade uygulanırdı korkudan. Demek ki hiç bir şey çıkmayacağını biliyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
THH birşey yapıyor ama adamlar bu sürece girmek istemeyen veya korkan insanlar üzerinden tonla para kazanıyor. Misal 10 ürün bozuk 10kiyi tersleseler 3 kişi hakkını arasa 7 ürün kar ediyorsun.
not:THH ye başvurmak daha kolay olmalı ve cezaları ağır olmalı bir düzenleme şart ama türkiyedeyiz. Tüketici olarak baskı kurup ses çıkarmazsak daha kötüye gidecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X