Şimdi Ara

Gamo IGT tüfek alacağım ama hangi model?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gamo IGT pistonlu tüfekler ile Hatsan Vortex pistonlu tüfek arasında kaldım.

Gamo daha hafif ve işçiliği daha güzel gibi geldi.

Gamo'nun hangi modelini alacağıma karar veremedim. Whisper, hunter değişik modeller var. Tüfeğin tipi tarzı değişiyor modele göre. IGT olayı hepsinde aynı sanki.

Hangi modeli neden seçmeliyim?
    -Dürbün kullanırım
    -5.5 mermi istiyorum.
    -PCP istemiyorum. İleride heves edeceğimi sanmam.

Bütçem max 700. Daha fazla ödersem Çatüs otomatik av tüfeği alırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gamo whisper ıgt 5.5 .. Alalı 1 hafta oldu.. Şiir gibi silah yapmışlar... Hedf odagı mukemml .. Attıgın yere gider .. Hatsan gibi yamuk yumuk atmaz .. Hunter ıgt olan da tahta olması farkı ama biraz daha pahalı .. Yaylı istememekle doğru karardasın .. Ömürlük sılahtır gamo ..whısper pişman olmazsın .
     Gamo IGT tüfek alacağım ama hangi model?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamo Shadow dx de oneririm bende var gayet kaliteli

• Gamolar hatsandan pahalimi?
    Diger farklari neler?

• selim0007 S kullanıcısına yanıt
    İyi günler de kullanın şu an performasnsı nasıl fiyatı nasıl burda fiyat uygun mudur?
    http://goo.gl/qzuiNu
  • Belki Yüzde 30 pahalıdır kalite her ikiside.
  • Selamlar bende var takim olarak satliktir ilgilenen varsa ilanlarda gamo whisper igt 5.5 faturali temiz kullanilmadigi icin satiliktir ist ici elden kontrollu teslim baska illere kargo olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk tüfek için tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle hayırlı akşamlar...Havalı tüfek maceram küçüklüğümden beridir devam ediyor o zamanlar eser, tuka, ve hatsanının modellerinden kullandım... 1 hafta önce gamo cfx royal aldım bu havalı silahtaki havayı hazzı anlatamam...işçilik harika, görünüşü mükemmel adamlar özenmiş, hatsan felan hikaye, atışı nasıl derseniz aldığım silah 4,5 kalibre üzerine hawkenın 3 9X40 dürbününü aldım bence ideal 40 metreden nokta atışı yapılıyor buda atıcının meziyetine kalmış siz 50 mt de de nokta atışı yapabilirsiniz tüfek kusursuz...Kesinlikle tavsiye ediyorum belki hatsana göre biraz fiyatı tuzlu ama hatsanın cfx royal kalitesinde ki tüfekler 500-600 TL arası cfx royal 750 TL ama benim kanaatime göre 150 TL lik fark için kaliteden ödün verilmez bu silah ömürlük bilginize saygılar....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.