Şimdi Ara

(hatsan süprime) (armsan a612w) (huğlu 601 ga) yoksa poze mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bütçem 1400tl tüm avlarda kullanacağım bir tüfek istiyorum.

çok kararsız kaldım. huğlu süperpoze alacaktım tek kurşun atmada namluya zarar veriyormuş birde domuz avında süperpoze tehlikeliymiş. bende hatsan yedek namlulu otomatik alayım dedim. .çift namlu 2 tüfek dediler her avda kullanırsın dediler. ama birkaç şikayet duydum kararsız kaldım. öbür yandan huğlu otomatikde göz kırpıyo. huğlu 601 ga alsam nasıl olur saçma ve kurşun atmada iş sıkıntı olur mu? armsana da yorum beklerim. saygılar.

• Süperpoze kuşunla bozulmaz hiç otomatik alıp kendini rezil etme, Süperpoze mobil şoklu al. Bazıları full şoklu ona dikkat et orjinalinden kendi daralıyor namlu onlar kurşuna gelmez ama diğerleri gelir. 2 tane 5 nolu şok lazım hepsi bu, otomatik tüfeğimde daha ben kurşun atmadım. Ama pozeyle yıllardır atıyorum bişi olmadı.

NET SÖYLEYİM SANA Huğlu 901 G, Urika 91, Vursan 92 A hepsi babamın 83 yapımı 20 numara süperpozezisini tutmaz hepsini kullandım bi bok değil saygılar Bende gittim 103 D aldım huğlu çok şükür dedim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcu22 -- 29 Ocak 2014; 20:45:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.