Şimdi Ara

Gankplank Mid ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Gp her türlü çöp şimdi aksini idda edecek mundoya teq attım diyecekler gelecek ama gerçek bu.metada yeri yok topa koysan iş yapmaz bota koysan bi moka yaramaz mide koysan 0 mobilite zor farm vs vs...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Gp her türlü çöp şimdi aksini idda edecek mundoya teq attım diyecekler gelecek ama gerçek bu.metada yeri yok topa koysan iş yapmaz bota koysan bi moka yaramaz mide koysan 0 mobilite zor farm vs vs...

mundoya teq attım
  • quote:

Gp her türlü çöp şimdi aksini idda edecek mundoya teq attım diyecekler gelecek ama gerçek bu.metada yeri yok topa koysan iş yapmaz bota koysan bi moka yaramaz mide koysan 0 mobilite zor farm vs vs...

Sen hiç oyun sonu gp'den Q yedin mi ?
  • Adam mı kalmadı mide?
    AP GP oynayacaksan çöp zaten, tek ultisinin ap ile hasarı artıyor.
    Farklı bir ad şampiyonu arıyorsan, pantheon mid dene.bota ve topa ulti ile hoş gankler atabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

quote:

yedik full bıild jax atladımı üstüne q atamadan ölür gerçi atsada bi moka yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

quote:

Bronz musun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Nasus counterlamak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hero çöp
  • O kadarda kötü bi hero değil ama midde melee champlara karşı kullanılabilir.

Dene belki olumlu sonuç alırsın :)
  • Jung git daha viable.
  • Gankplank solo top olarak off tank kasılır.Senin için build hazırladım.Build paha lı çok iyi farm yapmalısın.Teleport almanı öneririm.Warmongun yerine oyunun gidişine göre farklı itemler alabilirsin.

Gankplank Mid ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfe28 -- 7 Mart 2014; 21:43:18 >
  • quote:

debufflardan(stun, snare vs vs), çıkabiliyor. early de yiyeceğin bi kritiğe bakar koridorun akıbeti
  • Ap gp op portakal yiyince 1k hp veriyor solo ad daha faydali

• Ad-offtank mid yaparsan Kassadin'in üzerinden tır gibi geçiyorsun. Şu ana kadar Kassa ile karşıma o kadar ad mid geldi ama cidden counterlayabilen bir gp bir de Nocturne oldu. Ayrıca geçen sezon Kassadin banlamadığım 3-4 maçta karşısı önce Kassa aldığı için GP mid yaptım. %100 win rate vardı. Ama earlyde ezemeyeceğin bir karakter karşısına alırsan biraz useless olur.
  • hangi hero gp ye ezilir ki kassa dışında?
  • gp şu anki durumuyla tamamen çöp ne soloya ne bota ne de mide alınır
  • froggen gold veren tüm itemleri alıp full farm yapıyordu

• Buzdogan cik q ile adamlari aglat

• Bence gayet olur bir kunkka edası var zaten gp de. Free harras var mana costları düşük denemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Requast

Bence gayet olur bir kunkka edası var zaten gp de. Free harras var mana costları düşük denemek lazım.

Kunkka nın kopyası gibi yüzü zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.