Şimdi Ara

Garaj kapısı kumandası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garaj kumandamız uzaktan çekmiyor. buna anlam veremiyorum en basit kumandalı araba bile daha uzaktan çeker yani sorun nedir Kumandanın ucunda IR led falanda yok ayni kızılöteside değil bunu koyucaklarına kumanda diye oyuncak arbanın alıcı vericisini kullansalardı daha iyiydir . ucunda bi ultra mini led ve oda tuşa basınca yanıyor gösterge amaçlı. Bu neden böyledir.

2. sorum kumandayı kapıya doğru tutmadan çekmiyor neden sonuçta kızılötesi değil. Zaten 2 düğmesi var biri bi işe yaramıyor. anlıyamıyorum isteyen olursa iç dış resmini çekeiblirim

edit:

nette bi resmini buldum isteyenler için içinin resmini çekebilirim bu arada kumandadaki entegreye baktım hcs2000 altındada 1/SN0930 yazıyor. bide entegremsi bişey var kenarları altın gibi :D

sol alttaki mavi yuvarlak kumanda

Garaj kapısı kumandası hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkansevke -- 24 Ağustos 2012; 17:09:44 >

• Ne kadar uzaktan çekmiyor !daha önce çekiyorda sonramı çekmemeye başladı eğer öyle ise pilini degiştir mümkünse Duracell kullanın başka pil takmayın,

Garaj içinde bulunan RX anteni 50 Ohm kablo ile dışarı alın çok daha uzak mesafelerden çektiğini göreceksiniz,

kolaygelsin
  • vallaha hep böyleydi. bili L10128 12V bi pil pilde sorun olduğunu snamıyorum yeni.

garaj kapısının motorunun orda bi kutumsu bi alet var kapalı şekilde yarım metreküp kadar boyutu. alıcı onun içindedir anten falan yok ortada :D
  • Kumandanizin içinde frekans degismistir kepenkler 400 ila 440 mhz de çalışır kumandanin içinde bi ayar vidasi var onun yönünü plastik bi tornacidayla deneme yanilma yoluyla cevirerek frekansi sabitleyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kumandada öyle bir şey yok gibi :D bulamadım ayrıca frekansı değişik olsa kapı açılmaz diye biliyorum 1 denf azla frekansla çlaışmıyor ya kumanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkansevke

vallaha hep böyleydi. bili L10128 12V bi pil pilde sorun olduğunu snamıyorum yeni.

garaj kapısının motorunun orda bi kutumsu bi alet var kapalı şekilde yarım metreküp kadar boyutu. alıcı onun içindedir anten falan yok ortada :D
    quote:

o kutunun içide alıcı kısmı var. ve orada tek tel halinde 30 cm kadar uzunlugunda anten var. onun yönünü değiştir işe yarayacaktır
  • valla 3 bloklu istenin garaj kapısının alıcısını nasıl açtırcam bilmiyom :D beni dinlemezlerki şimdi ya :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.