Şimdi Ara

Merkezi Kilit Kumandası Bağlama Yardımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
14.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde BETAMAX diye bir markanın merkezi kilit seti var. kutu içinde 4 adet motor, beyin ve 2 adet kumanda mevcut.
    Takacağım araba 2007 Hyundai Era, merkezi kilit motorları var dolayısıyla sadece kumandası yok. motorları kullanmayıp sadece beyni kullanmak istiyorum. Yani kapıları kumanda ile açıp kapamak için kullanıcam.

Aklıma takılan bi kaç soru var. Şemayı aşağıda zaten vericem. Sorularımı sıralarsam bu işlerden anlayan ya da forumumuzda oto elektrikçisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    Git elektrikçiye taktır demeyin montaj işi benim için zevk
    Sıralamaya başlıyayım :

1. Şemanın üst tarafındaki "Kırmızı" kablo yani üzerinde sigorta bağlı olanı artı uç. Yani direk aküden gelen bir kablodan alıcam ve devamlı elektrik olması lazım sonuçta di mi ?
    2. Şemadaki arka kapılara ikili giden kablolardan "Mavi" ve "Yeşil" olan kabloları ise arabanın merkezi kilit tetiğine bağlıcam böylece kumandaya bastığımda açıp kapama işlemi yapılıyor olacak.
    3. Asıl sormak istediğim benim şu andaki diğer aracımda da kumanda sistemi var ama aynı alarm gibi açıp kaparken sinyalleri yakıyor. Ben bu beyni bağladığımda kapılar açıldığında ve kapandığında sinyallerin yanması için nasıl bir bağlantı yapmam lazım ?

Şemayı ekliyorum :

Kısaca amacımı toparlamak gerekirse bu şemadaki beyni kullanarak 2007 model Hyundai Era model araca kumanda sistemi kazandırmak ve kapıları açtığımda ve kapattığımda sinyallerin yanmasını istiyorum. Şema üzerinden daha kısa bir yol tarif edecek bir arkadaş olursa çok sevinirim...

• bide şu şemaya bakın bende de betamax var bende kumandadan açılan bagaj yapmaya çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

Arkadaşlar elimde BETAMAX diye bir markanın merkezi kilit seti var. kutu içinde 4 adet motor, beyin ve 2 adet kumanda mevcut.
    Takacağım araba 2007 Hyundai Era, merkezi kilit motorları var dolayısıyla sadece kumandası yok. motorları kullanmayıp sadece beyni kullanmak istiyorum. Yani kapıları kumanda ile açıp kapamak için kullanıcam.

Aklıma takılan bi kaç soru var. Şemayı aşağıda zaten vericem. Sorularımı sıralarsam bu işlerden anlayan ya da forumumuzda oto elektrikçisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    Git elektrikçiye taktır demeyin montaj işi benim için zevk
    Sıralamaya başlıyayım :

1. Şemanın üst tarafındaki "Kırmızı" kablo yani üzerinde sigorta bağlı olanı artı uç. Yani direk aküden gelen bir kablodan alıcam ve devamlı elektrik olması lazım sonuçta di mi ?
    2. Şemadaki arka kapılara ikili giden kablolardan "Mavi" ve "Yeşil" olan kabloları ise arabanın merkezi kilit tetiğine bağlıcam böylece kumandaya bastığımda açıp kapama işlemi yapılıyor olacak.
    3. Asıl sormak istediğim benim şu andaki diğer aracımda da kumanda sistemi var ama aynı alarm gibi açıp kaparken sinyalleri yakıyor. Ben bu beyni bağladığımda kapılar açıldığında ve kapandığında sinyallerin yanması için nasıl bir bağlantı yapmam lazım ?

Şemayı ekliyorum :

Kısaca amacımı toparlamak gerekirse bu şemadaki beyni kullanarak 2007 model Hyundai Era model araca kumanda sistemi kazandırmak ve kapıları açtığımda ve kapattığımda sinyallerin yanmasını istiyorum. Şema üzerinden daha kısa bir yol tarif edecek bir arkadaş olursa çok sevinirim...

Arkadaşım uzunca bir süre geçmiş ama yine de sormak istedim, bağlantıyı halledebildin mi? Aynı işlemi arkadaşımın 2004 Yaris'ine yapmak istiyoruz. Araç merkezi kilitli fakat kumandası kayıp. Yedek anahtarla sürücü kapısının kilidini çevirince tüm kapılar açılıyor, veya kilitleniyor. Sanırım bu durum araçta merkezi kilit olduğunu gösterir ve kilit motoru takmamıza gerek kalmaz.
    Aldığımız merkezi kilitteki mavi ve yeşil kabloları nereye bağlamamız gerekiyor tam olarak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Merkezi kilit sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Merkezi Kilit Bağlama yardımı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.