Şimdi Ara

Garajı Olmayanlar İçin Branda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kırmızı 2011model bir Getz 'im var. Garajım olmadığı için araçta güneş yanıkları olmasından korkuyorum. Geçen seneye göre biraz solmuş gibi geliyor rengi. Bazı arkadaşlar branda nem tuttuğu için boyayı yıpratır diyorlar. Ben de araştırdım penye branda almayı düşünüyorum daha hafif ve hava alabildiği için. Sizce normal branda mı yoksa sadece güneşli günlerde çekebileceğim bir penye branda mı ? Bu konuda deneyimli arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Branda kaliteli bir şey alırsanız ve düzenli havalandırırsanız bir şey olmaz.

Bizde branda da 3 hata yapılıyor

Birincisi kalitesiz branda kullanılıyor boyaya zarar veriyor
    Branda yı ara sıra açıp havalandırmıyorlar boyada terleme yapıyor
    Kalitesiz branda lar arabanın çamurluk içi ve etek Kısımlarına boyaya zarar veriyor..

Uzun süre yatırıcaksanız kapalı bir otoparkda aylık abone olmanızı öneririm..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brandanin ic malzemesi isigi yansitan parlak bir yapida olmali aliminyum folyo gibi. O zaman boyaya bir zarar gelmez isidan zararin olmaz. Bilinen bir markanin brandasini tercih edersen daha iyi olur tabi ki.
  • sakınılan göze çöp batar.

Millet 2020 mercedesleri dışarıda bırakıo .2011 getz için uraşmayın bu kadar.
  • Pasta cila + boya koruma + seramik kaplama üzerinede ppf uv korumalı en iyisinden şeffaf parlak folyo ile 3-4 yıl koruyabilirsiniz branda ile uğraşılmaz

• Benim araçta 2011 ve siyah renk ben çözümü genelde bina dibine park ederek buluyorum ama iyi gözlemlemek lazım özellikle akşam güneşi vuracak ki fazla yakıcı olmasın

• https://forum.donanimhaber.com/branda-boyaya-zarar-verdi--142944934#142944934

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Branda sök tak en fazla 1 hafta kullanıp bıkarsın. Zaten dışarda çalınma ihtimali var. Birde sigara falan atarsalar üzerine sokaktaysa
  • daha geçen konusu açıldı, @Barracuda arkadaş paylaymış. o kadarda şey etmeyin hocam sakınan göze çöp batar sonuçta.

@konu sahibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.