Şimdi Ara

garanti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 yıl önce aldığım htc one s marka telefonumda sim kartı görmeme hatası aldığım için garantiye gönderdim ve tamir edilip gönderildi. Buna rağmen daha sonra tekrar aynı hatayı aldım ve aynı şekilde tamir edip gönderildi. Ben bu hatayı üçüncü kez alıyorum. Bu durumda ne yapmam gerekir ? Aynı hatanın 3. kez tekrarında değişim veya iade hakkımız var diye biliyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.

• Garanti verdiğiniz yere sizde gidin bu 3.kez oluyor diye biraz çıkışın nedir bu çektiğim felan diye, aldığıma pişman ettiniz felan deyin yenisinide verebilirler, doğru düzgün yapıpda verebilirler orası sizin konuşmanıza kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amorcalient

Garanti verdiğiniz yere sizde gidin bu 3.kez oluyor diye biraz çıkışın nedir bu çektiğim felan diye, aldığıma pişman ettiniz felan deyin yenisinide verebilirler, doğru düzgün yapıpda verebilirler orası sizin konuşmanıza kalmış.

peki bir hata ikiden fazla olduğunda değişim veya iade hakkımz var diye biliyorum. Yani tüketici haklarından dolayı ben tamir değil değişim istiyorum diye belirtmem daha mantıklı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monster557

quote:

Orijinalden alıntı: Amorcalient

Garanti verdiğiniz yere sizde gidin bu 3.kez oluyor diye biraz çıkışın nedir bu çektiğim felan diye, aldığıma pişman ettiniz felan deyin yenisinide verebilirler, doğru düzgün yapıpda verebilirler orası sizin konuşmanıza kalmış.

peki bir hata ikiden fazla olduğunda değişim veya iade hakkımz var diye biliyorum. Yani tüketici haklarından dolayı ben tamir değil değişim istiyorum diye belirtmem daha mantıklı sanırım.

Bilmiyorum fakat telefonla beraber sizde gidin değiştirin.
  • Amorcalient kullanıcısına yanıt
    tamamdır teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Llumar Garanti kartı hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Garanti Bankası
    3 hafta önce açıldı
    LG TÜRKİYE GARANTİ SORGULAMA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.