Kişiye özel mi acaba bende çıkmadı. Ne kadar tutara başvurdunuz? |
Garanti 2.49 50K Kredi (12-36 ay) (13. sayfa)
-
-
aynı kampanya aynı şartlar ile 2.49 değil de 3.09dan veriliyor bana.
siz de deneyebilirisiniz.
-
50k 12 taksit mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
13 ve üstü
50 bin hocam kişiye özel sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende Hızlı limitten aynı oranlar için %3,99 faiz veriyor...
-
Banada 3.84 oran verdi kullandım 50 bin
Bugün öylesine kontrol ederken 2.99 oran gördüm işine yarayan olabilir diye yazayim dedim
4.46 hocam maalesef ben elendim :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler bana da tanımlanmış ihtiyacım olmamasına rağmen çektim 50k, en kötü altın vs alırım. 13 ay toplam ödeme 64 bin. Tek sıkıntı sigortaya çok para alıyor 2.500 tl, iptal etme şansımız var mı acaba
-
garanti bana 750 bin %5.5 kredi teklifi hazırlamış, 25 yıllık maaş müşerisi olduğum içinmi keriz muamelesi yaptı acaba🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigortayi geri talep edince iade ediyor bana geri verdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares24 -- 15 Ocak 2025; 23:14:26 >
50 bin suan şöyle 3.59 - 36 ay 3.80 - 24 ay 3.90 - 12 ay çıkıyor hangikredi zaten tüm bankalarin güncel verisini çekiyor
200k ve üstü çekmeyi deneyen oldu mu acaba? 33ay+ 3 ay öteleme falan aktif olarak seçtiriyor. Almayı dene diyince patlar mı bilemedim. 200k üstü 20-30 ay vadeli alan varsa aydınlatabilir mi,
Faiz indirim sürecine girdik malum, uzun vadeli krediler çekmek zararlı çıkartabilir. Dikkatli olmakta yarar var
Evet hocam, süreçte kredi faizleri düşecek gibi duruyor. Burada cazip gelen şey 100 bin üstüne 24 aydan fazla vade verebilmesi aslında. En son aşamaya geçmedim ama geçen biri aydınlatırsa süper olur, belki de son aşamaya geçtirmeyecek vade sayısı sebebiyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X