Şimdi Ara

Garanti 2.49 50K Kredi (12-36 ay) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
27
Favori
42.110
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana hep akıl almaz oranlar çıkıyor neden anlamadım

Garanti 2.49 50K Kredi (12-36 ay)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Noo Pasaran N kullanıcısına yanıt

şubeye gidemediydik daha Garanti 2.49 50K Kredi (12-36 ay) 

• 2.49 50 bin lira çektim Hayat Sigortası 2514 lirayı nasıl iptal edebilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gessle G kullanıcısına yanıt

Cep subede hesaplarda sigorta policelerim var,ona tıkla cayma talebi var,oradan talep girin,1 haftaya iptal ve ıade gerçekleşir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam ediyor mu hala?

• cturkmen1453 kullanıcısına yanıt

Bana da böyle oranlar çıkıyor. 5.99 dan gözüküyor. 4.70 gözüküyor. Acayip yüksek oranlar bunlar.

• 2.99 ile taksitli nakit avans teklifi geldi. Sigorta vs olmadığı için kabul ettim

• cturkmen1453 kullanıcısına yanıt

4.29 çıktı bana.

kredi de çıkmadı. gıcık oldum.

• Garanti 2.49 50K Kredi (12-36 ay)

• Garanti Uygulamasında Kredi Bölümünde Bende Hep 12 Taksit Şeklinde Çıkıyor.

Sizde Durumlar Nasıl ?

• Bitirmişler kampanyayı. %3,79 çıkıyor artık.

Normalde kullandığım bir banka değil. %2.49 tanımladı diye hesabı tekrar aktifleştirdim. 3 haftadır uğraştırdılar. e-devletten belge gönderiyoruz, e-devlette arıza var, şubeye gidin diyorlar. Şubeye uğruyoruz; banka personeli e-devlet şifremi istiyor. Siz kimsiniz de şifre istiyorsunuz diyorum, reddediyorum. Vermediğim için trip atıyor, ne olacak ki diyor, işlemi yapmıyor. Başka türlü de yapamam diyor, şifrenizi verin diyor. Başka şubesine gidiyorum, biz halledemeyiz diyor. Bari not düşün müşteri hizmetlerinden arasınlar beni, banka kartı olmayan adam müşteri hizmetlerine ulaşamıyor diyorum, not düştük diyorlar. Yine arayan yok. Bu esnada aynı oranda krediye 5-6 defa daha mobil şubeden başvurup e-devlet üzerinden belge postalıyorum maillerine. Ne oay ne bir şey. En son garanti bankası şikayet fomunu doldurup gönderdim, şube bilgilendirildi bazı kağıt çıktılarıyla gelmem söylendi. Gittim tekrar, şimdi de 2.49 değil 3.79 oldu diyorlar. Adamların derdini biz çekiyoruz.

Hem banka şikayet formu doldurdum hem de BDDK'ye şikayet ettim. İlk defa bir bankayla böyle kötü bir deneyim yaşıyorum. Sanki bilerek yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadriceps_ -- 28 Aralık 2024; 14:42:13 >

• umut3232 kullanıcısına yanıt

Ellerine sağlık hocam bugün yaptım çok teşekkür ediyorum :)

• Quadriceps_ Q kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bir kez mobilden onay alıp şubeye yönlendirildim. Şubede ret yedim. O yüzden bir daha garantinin önünden geçmem.

• Diricelig D kullanıcısına yanıt

Selam arkadaşlar bende iptal ettirdim ama sonradan kafama takıldı

Hayat sigortasız oranı yüksek bi orandı idi sanırım (6 civarı mıydı ) 3-4 sene sonra iptal ettirdik diye bu oradan faizlendirip bu parayı istemezler değilmi ?

Yoksa tekrar mı sigortayı aktif etsem diye düşünüyorum. Benzer sorun yaşayan var mı acaba araştırdım biraz ama bulamadım.

Sözleşmeleride bulamadım. Yani resmi ödemelerim değişmedi ama yarın bi gün iptal ettirdiniz , bu oradan geri ödemesi deyip bi rakam çıkarmazlar umarım ne düşünüyorsunuz ?

• berhanbay20 B kullanıcısına yanıt

Geri nasıl aktif edeceksiniz hocam ? İçime kurt düşürdünüz :)

• X-Slim kullanıcısına yanıt

Bankayı geri arayıp tekrardan sigorta yaptiracagim sanırım olur

banka size kredi verdiği faiz oranı üzerinde sonradan değişiklik yapamaz. yani çektiğiniz kredi 2.49 oranı değişmez nokta.

hayat sigortası meselesine gelecek olursak,kredi çekiminde hayat sigortası yasal zorunluluk değil. banka krediyi vermek için hayat sigortası şartını sunabilir ama siz yasal süre içinde hayat sigortasından cayma hakkınızı kullanabilrisniz.ha ben caymam,kredimde hayat sigortası bulunsun dersenin o başka. bu arada başka sigorta şirketleinden bile garanti bankasındaki krediniz için hayat sigortası yaptırabilirsninz.

• Diricelig D kullanıcısına yanıt

Güzel bir aydınlatma olmuş hocam ellerinize emeğinize sağlık teşekkür ediyorum:)

• 2 49 dan 12 taksit taksitli avans tanımlamışlar. Nedense sadece 12 taksitte geçerli.

Bazı bankalar hayat sigortalarını iptal eden müşterilerine bir dahaki kredi çekiminde hayat sigortalı teklif vermiyor, buna dikkat etmek gerekiyoR. Bende hayat sigortası önemli, dayım vefat edince sırf 3 binlik banka borcu için icra kâğıdı gelince ödümüz bkumuza karıştı. Bu tür durumlara alışkın değilseniz ailenizi zor duruma düşürmeyin ölüm uzak değil.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.