< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeqaS xLR -- 13 Aralık 2024; 17:39:49 > |
Garanti 2.49 50K Kredi (12-36 ay)
-
-
size özel
-
herkeze değil aradık sorduk başlık degistirin -
Bildirim gelmiş aynı şekilde tıklıyorum en düşük faiz oranı %4.41 -
Hayat sigortalı 2,49 geri ödeme 62.000 -
Bildirimden değilde başvurular hızlı limit 50.000 ve 13 ay olarak seçerseniz 2.49 çıkıyor.
-
Evet bana da çıkmış 13 seçince 2.49 a düşüyor faiz oranı. 13 seçtirme nedeni hayat sigortası nedeniyle olduğunu düşünüyorum. Hayat sigortaları 12 aylık dönemlerde yapılıyor yenileniyor. Büyük ihtimal 12 taksit bitince 13. Ayda hayat sigortasını yenileyecek ve karttan tekrar ücret çekecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 13 Aralık 2024; 19:23:59 > -
Hayat sigortasını iptal edebiliyor muyuz?
-
13 aylık yapıyor hocam hayat sigortasını sadece 1 ay ekstra ücreti kesmiyor Total bir ücret ile ilerliyir
-
quote:
Orijinalden alıntı: AfterLife61
Evet bana da çıkmış 13 seçince 2.49 a düşüyor faiz oranı. 13 seçtirme nedeni hayat sigortası nedeniyle olduğunu düşünüyorum. Hayat sigortaları 12 aylık dönemlerde yapılıyor yenileniyor. Büyük ihtimal 12 taksit bitince 13. Ayda hayat sigortasını yenileyecek ve karttan tekrar ücret çekeceksigorta için ödenen tutar kredi boyunca geçerli diye biliyorum hocam
-
3 farklı kişinin hesabında denedim hiçbirinde vermedi 2,49..
-
Evet şimdi cikti bana da bilmeden salladık hemen teşekkürler
-
Zamanında finansbanktan 14 ay vadeli kredi çektim. Sigorta tutarı direk kredi den kesildi. Söylediği tutarı kesti. 12. Taksidi ödedim 13. Takside 1 hafta kala kartımdan hayat sigortası yenileme ücreti kesildi. Aradım nedir bu dedim ben hayat sigortasını krediyi çekerken ödedim dedim hayat sigortaları 12 aylıktır 12 ay sonra süresi biter. Krediniz 14 ay vadeli olduğu için sigortayı yeniliyoruz denildi. Yaşadığım tecrübeden yazdım verdiğiniz cevaptaki yazıyı. Garanti de işler farklı yürüyor sa bilmiyorum. 13 e bu oranı vermesi beni söylediğim olaya yönlendiriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 13 Aralık 2024; 20:58:44 > -
Sigortayı iptal edebiliyor edip ödemeyi geri alabiliyor muyuz arkadaşlar? Daha önce böyle bir konu görmüştüm o yüzden soruyorum. -
Sanırım aktif olarak garanti kullanmayanlara verilen bir faiz oranı. Bana çıkmadı aktif kullandığım için olabilir. -
Sigorta mevzunda 1 ve 2. Sene ayrı yazıyor ama bedel olarak o 1 ay için 0 tl yazıyor görsel atamadım. Haber verene teşekkürler. 50 bin 13 ay 62bin geri ödeme sigorta+ masraf 48780 hesapta kalıyor en son -
Bende 3.99 çıkıyor maalesef. -
Bende gözüküyor ama çekip ne yapacam bilemedim bu sefer -
Bana çıktı. 50 bine 13 ay seçtim. Miktar artar veya vade düşerse vermiyor. Mevduat veya altında değerlendirilebilir. Ama müşteri temsilcisine bağlanmak gerekiyor yazmış konu sahibi son adımda onay gelmeyebilir.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Seneye bu vakitler 2.50 civarı faizleri çokça bulabiliriz. Zamanla da düşecektir. O yüzden 1 yıldan daha fazla kredilere girmek çok mantıklı değil. YTD.
|
Bu kredi için yapılan hayat sigortası YENİLEMELİ DEĞİL. Tek seferde bütün kredi dönemi için peşin alınıyor. Onaylanan belgelerde sigorta için YENİLEMELİ DEĞİL diye açıkça yazıyor zaten. |
Benzer içerikler
- qnb 25 bin ödül
- katlanan chip para programı
- teklifimgelsin kupon kodu
- enpara youtube premium
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- apple müzik öğrenci
- siber pazartesi
- telegram indirim kanalları
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X