50 bin 13 ay 2.49 dan çektim geri ödeme 62 bin. sigorta iptaline de başvurdum. para anında hesabıma yattı |
Bildirim
50 bin 13 ay 2.49 dan çektim geri ödeme 62 bin. sigorta iptaline de başvurdum. para anında hesabıma yattı |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Adamlar bana 5,50 ' den kapı açıyor böyle müşteri ve adam seçen bankalardan nefret ediyorum kara listeye aldım dahada işim olmaz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
babama ve kendime baktım ikimize de cıkmamış. helal sana garanti. nerde paraya ihtiyacı olmayan adamlar var ona yap boyle kampanyaları. |
Vermiyor 2. yi. Deneyebilirsin olmazsa. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kendim için aldım sorun çıkmadı eşim içinde 2.49 dan çıktı ama şubeden devam edebilirsiniz diyor. Müşteri hizmetlerini aradım kart şifresi istiyor kart olmadığı için müşteri temsilcisine bağlanamıyorum var mı farklı bir yolu :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 14 Aralık 2024; 15:31:16 > |
Sigorta iptaline nereden basvurdunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hesap ve Kart > Sigorta poliçelerim |
Anında iade oldu mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayıt 4 gün süre içierisinde oalcak |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolivva06 -- 14 Aralık 2024; 18:50:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bana da veriyor ancak şuan krediye ihtiyacım yok alsam nerde değerlendirebilirim |