hocam o hesabı öyle yaparsanız çok zarar edersiniz. bankalarda o oranlar kafa karıştırmak içindir. önemli olan toplam ne ödeyeceksin ona bakmak lazım. zaten 13 ay da bir sakatlık var arkadaşların dediği gibi 12. ayda tekrar sigorta keserse 2.49 3.5 - 4 oranlarına yaklaşır. |
Garanti 2.49 50K Kredi (12-36 ay) (4. sayfa)
-
-
2.49 dan 13 ay faydalandım, 933 TL hayat sigortası 287tl kredi tahsis ücreti kesti krediden, hayat sigortası cayma başvurusu yaptım bakalım, 4 gün içerisinde sonuclanacak yazıyordu ekranda., tahsis ücretini isteyebiliyormuyuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garantiyi hiç kullanmıyor muudunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayat sigortası iptali sonrası oranda değişiklik oluyor mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kredi çıktı hocam çok teşekkür ederim. Gerçekten işime yaradı. Hayat Sigortası iptalini de yaptım oda hesaba yatarsa tadından yenmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-95 -- 14 Aralık 2024; 23:40:43 > -
Hayat sigortası iptal başvurusu nasıl yapılıyor ?
13. Ayda sigorta yenileme ihtimaline karşılık 12. Taksiti öderken 13. Taksitide ödeyip krediyi kapatmış olsak mantıklı olmaz mı sizce. Sigorta yenileme ihtimalini önlemek için
Krediyi yeni kullandım oran değişmez diye düşünüyorum, öyle birşey yaprlarsa 14 gün içerisinde cayma hakkını kullanırım
Hesap ve kart / sigorta pilicelerim / altta cayma talebi oluştur
Aynen konuyu burada gördükten sonra baktım, en son pandemide verilen faizsiz kredi için girmişim uygulamasina o kadar eski:)) uygulamada kredi kartı teklifi de geldi faizsiz taksitli nakit avans verirlerse onu da kullanır taksitleri bitincel kapatirim kartı
Arkadaşlar sigorta iptalinde faiz oranında bir değişiklik olmuyor, müşteri hizmetlerinden teyit ettim.
-
Bana vermemiş.
Bende 2.49 var ama onaylamıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
beyler direk ihtiyac kredi kullandırım kısmında mı ? 4,41 var bende en uygun oran bende yok sanırım :D
-
haber ettiniz için teşekkür ederim, faydalandık.
-
Başvurular hızlı limit sekmesinden ilerle. Tutar 50 bini geçmesin taksit 13 seç.
-
%4,45 diyor kullanımı biraz azaltmak gerek, aktif kullanılıyor diye vermiyor olabilir.
-
Edebilirsin ancak tekrar kredi alırken karşına çıkmayabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X