Şimdi Ara

Garanti 2.49 50K Kredi (12-36 ay) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: STMUS , daredevil40 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
195
Cevap
20
Favori
26.470
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben taksidi 24 seçtim 2 ayda erteleme seçtim o şekilde de kabul etti 2,49u bilginize hatta 36 da kabul ediyordu

• Bana çıkmıyor, önümüzdeki ay kredim bitecek belki o yüzdendir.

Gerçi ben bayağıdır garanti müşterisiyim, bana vereceğini sanmıyorum o yüzden 

• Vade olarak kaç seçmek sizce en makulü?

3 ay ertelemeli 33 ay çekmeyi düşünüyorum 50.000 TL 'yi ama emin olamadım.

Fikir paylaşabilir misiniz? 13 ay çekmenin mantığını da pek anlayamadım açıkçası. Oran düşükken uzun vade çekmek daha mantıklı değil mi?

• Ben maaş müşterisiyim ve 2017den beri hesap var aktif. Bana da gelmiş.
  • 13 ay nasıl seçiliyor? hızlı işlemlerden giriyorum. en fazla 12 ay gösteriyor ve %4 küsür faiz oranı. Mevcut 1 kredim var, maaş müşterisiyim. Kredi kartım yok.

• sedkorn S kullanıcısına yanıt

Hocam neden 13 taksit? Mantığı nedir? Neden 24 ya da 36 değil? Bir avantajı varsa diye soruyorum. Teşekkürler...

• 13 taksit tamamen örnek amaçlı arkadaşlar. Ben ekdnim için 24 ay ödemeli seçtim 3 ay da erteleme yaptım. O şekilde çektim

• dsi4513 D kullanıcısına yanıt

Faiz işletiyor tabi kabul eder 😅

• MeqaS xLR kullanıcısına yanıt
    Erteleme nasıl yapılıyor hocam
  • Şubeye yönlendirdi maalesef...

• realistspary kullanıcısına yanıt

Çünkü en az faizli max. vade o da onun için. 13 ay üzerine ödenecek tutar artıyor, düşünce de faiz 6 küsürlere çıkıyor

• serokc kullanıcısına yanıt

beni şubeye yönlendirdi, müşteri hizmetleriyle konuşunca 3 ay erteleyebiliriz şeklinde bir teklif sundular. onu kabul ettim

• crashserkan kullanıcısına yanıt

1800 kusur iade alıcam.

• Halit1x1 H kullanıcısına yanıt

Tam tersi kullanmayana tekrar kullanmaya başlasın diye veriyorlar. Ben aktif kullanırdım. Uygulamasını silmiştim hesabımı kapatıp. Bu kampayayı duyunca yükledim ve hesap açtım tekrar çıktı...

• realistspary kullanıcısına yanıt

uzun vade tabiki

• Seneye bu vakitler 2.50 civarı faizleri çokça bulabiliriz. Zamanla da düşecektir. O yüzden 1 yıldan daha fazla kredilere girmek çok mantıklı değil. YTD.
  • Sanah bildirim geldi 100.000 TL krediniz hazır diye,hazır Limit ekranında da 100 Bin size özel diye yazıyordu. başvuru yaptım şubeden devam edebilirsiniz dedi. Şubeye gittim reddedildi. Şimdi ağzımı bozmak istemiyorum ama ulan siz önerdiniz sonra niye reddetiniz.

Garanti'nin en nefret edilesi yanı bu maaş müşterisiyim ama illa o şubeye götürecek. Orada da istenilen bir şey yok iki tık klik tamam
  • brk-95 kullanıcısına yanıt
    Kredi sigorta iptalini nasıl yaptınız
  • Faizsiz veren var mı? Geçen ing'den 0.99a aldım. O oranda da olabilir.
  • Şubeye git diyor. Gelir belgesi istiyor. Müşteri hizmetlerinden halledebilir miyiz?

Edit: kredi ya da banka kartı olmadığı için mh yardımcı olamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 17 Aralık 2024; 14:14:45 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.