Şimdi Ara

Garanti 2.49 50K Kredi (12-36 ay) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
20
Favori
26.329
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İhtiyaç olmayıp krediyi kullanabkar nasıl değerlendiriyo. Güne girmiş gibi mi düşünüyo 😁
  • hipoksii H kullanıcısına yanıt

Hocam sizin ödemeler farklı görünüyor. 50 bin / 24 ay mı çektiniz? Geri ödemeniz 72 bin görünüyor

• 50 bin 36 ay 3.69 çıkıyor bir türlü çıkmadı 50 bin 2.49 13 aydan nasıl çıkmaz ya yıllardır kartinida kullanıyorum
  • Taksitli kredide sonradan oran değişimi mümkün değildir.. bir bankacı olarak kullanmış olduğunuz kredi rotatif kredi değil :) taksitli krediler bir ödeme planına bağlı onayladığınız tutar ve taksitte hesabınıza geçer faiz yükselsede düşsede erken kapama yapmadığınız sürece hiçbir taraf değişiklik yapamaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiLtay -- 15 Aralık 2024; 20:10:9 >
  • TacoNikky T kullanıcısına yanıt

Evet 24 çektim.

• Halit1x1 H kullanıcısına yanıt

Kampanya garanti hesabını aktif kullanmayan müşteriler için çıkıyor.

• Ben daha önce kredi sorgulaması yapmıştım başvurular kısmında sadece o duruyor. Kredi seçenekleri seçince de 4,55'ten aşağısını vermiyor. Burayı düzeltme şansımız var mı acaba?

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bendede var 100.000₺ verim diyor. Ama şartları dedikleri gibi yaptım gene düşmüyo
  • 13 ay 2.49 dan çektim. Süper oldu teşekkürler
  • aktif olarak kullanmıyorum aylar önce aldıgım hisselerim var fakat bana 4, küsürden veriyor 50kyı gene güldürmediGaranti 2.49 50K Kredi (12-36 ay) 

• brk-95 kullanıcısına yanıt

Hocam sigorta ne kadar para çıkardı

• şubeye gitmem gerekiyor ön onay aldım..

• Yeni garantili olana 0 faiz nakit avans veriyor . Anlamadığım şey ilk taksit tarihinde neden bugünün tarihi yazıyor , hesap kesim tarihi yazması gerekmez mi

Garanti 2.49 50K Kredi (12-36 ay)
  • çıksa şaşardım :(

• Benimde şubeye gitmem gerekiyor. Yıllardır girmemistim garanti hesabıma bana da var 2 küsur den kredi
  • mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt
    Evet sistem bug'u o.. önemsemeyin.
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam
  • Bu kredi için yapılan hayat sigortası YENİLEMELİ DEĞİL. Tek seferde bütün kredi dönemi için peşin alınıyor.

Onaylanan belgelerde sigorta için YENİLEMELİ DEĞİL diye açıkça yazıyor zaten.

• Hayat sigortalı krediyi seçmemiz gerekiyor iptal edebilmek için doğru mudur?

Ödeme güvenceli kredi diye de bir şey var
  • mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt

Bug değil nakit avansı alışveriş gibi düşünün. O yüzden çektiğiniz günün tarihi yazar. Ama sonuçta ekstreye yansıdığı için son ödeme tarihine kadar ödeyebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.