|
Garanti 2.49 50K Kredi (12-36 ay) (5. sayfa)
-
-
Hocam sizin ödemeler farklı görünüyor. 50 bin / 24 ay mı çektiniz? Geri ödemeniz 72 bin görünüyor
-
50 bin 36 ay 3.69 çıkıyor bir türlü çıkmadı 50 bin 2.49 13 aydan nasıl çıkmaz ya yıllardır kartinida kullanıyorum -
Taksitli kredide sonradan oran değişimi mümkün değildir.. bir bankacı olarak kullanmış olduğunuz kredi rotatif kredi değil :) taksitli krediler bir ödeme planına bağlı onayladığınız tutar ve taksitte hesabınıza geçer faiz yükselsede düşsede erken kapama yapmadığınız sürece hiçbir taraf değişiklik yapamaz!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiLtay -- 15 Aralık 2024; 20:10:9 > -
Evet 24 çektim.
-
Kampanya garanti hesabını aktif kullanmayan müşteriler için çıkıyor.
-
Ben daha önce kredi sorgulaması yapmıştım başvurular kısmında sadece o duruyor. Kredi seçenekleri seçince de 4,55'ten aşağısını vermiyor. Burayı düzeltme şansımız var mı acaba?
-
Aynı durum bendede var 100.000₺ verim diyor. Ama şartları dedikleri gibi yaptım gene düşmüyo -
13 ay 2.49 dan çektim. Süper oldu teşekkürler -
aktif olarak kullanmıyorum aylar önce aldıgım hisselerim var fakat bana 4, küsürden veriyor 50kyı gene güldürmedi
-
Hocam sigorta ne kadar para çıkardı
-
şubeye gitmem gerekiyor ön onay aldım..
-
-
çıksa şaşardım :(
-
Benimde şubeye gitmem gerekiyor. Yıllardır girmemistim garanti hesabıma bana da var 2 küsur den kredi -
Evet sistem bug'u o.. önemsemeyin. -
Sağolun hocam -
Bu kredi için yapılan hayat sigortası YENİLEMELİ DEĞİL. Tek seferde bütün kredi dönemi için peşin alınıyor.
Onaylanan belgelerde sigorta için YENİLEMELİ DEĞİL diye açıkça yazıyor zaten.
-
Hayat sigortalı krediyi seçmemiz gerekiyor iptal edebilmek için doğru mudur?
Ödeme güvenceli kredi diye de bir şey var -
Bug değil nakit avansı alışveriş gibi düşünün. O yüzden çektiğiniz günün tarihi yazar. Ama sonuçta ekstreye yansıdığı için son ödeme tarihine kadar ödeyebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X