Şimdi Ara

Garanti 2.49 50K Kredi (12-36 ay) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
27
Favori
42.110
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kampanyayı kullanmak için denerken ; kişiye özel 2000tl tek parça halinde harcamaya 2000 bonus kampanyasına katıldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 20 Aralık 2024; 17:46:6 >
  • MeqaS xLR kullanıcısına yanıt

Hocam krediyi nasıl alıyoruz bana çıkmıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONUR-40 kullanıcısına yanıt

Ben uygulama üzerinden talep bugün yatmış.

• Trakula kullanıcısına yanıt
    kaç günde döndüler hocam size

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BasbugAtaturk kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta cumartesi ya da pazar günü uygulama üzerinden başvuru yapmıştım, bugün sabah iadeyi yatırmışlar hesabıma.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

uygulamdan verdik. müşteri temsilcisine ulaşmak çok zor zaten.

• bana da bugun vermis. ben de 24 cektim 12 denedim yuksek cikinca 13 vs de olmaz diye dusunmustum. neyse cektim. subeye git dedi kimlik ve bordro verdim. ona alinmis ama simdi tekrar subeye git diyor. kabak tadi verdi bile. bir milyon kez subeye mi gidecegiz 50k icin. musteri hizmetlerine de kart olmadigi icin baglanilmiyor. garanti kendinden sogutmak icin boyle bir kampanya yapmis gibi.

• Çekilen 13 aylık krediler bana Bombacı Mülayim'in şu diyaloğunu hatırlattı:

- Mülayim bey buraya 4 milyon lira harcadığınız doğru mu?
    + 6 milyon. 2 milyon da kredi aldım. 7 ay vadeli.
    - Vadeler 6 ay değil miydi neden 7 ay?
    + Ticari sırdır söyleyemem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pazar günü sigorta iptal işlemini yaptim. Bu sabah yatırdılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EPICA kullanıcısına yanıt

Normal bir ülkede bu doğru olurdu ama bu hükümet ya da bu siyasetçilerle değil.

• 0 faiz bir şeyler var mı? Herhangi bir bankada?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben bunu biraktim lanet olsun 50 binine diyerek. dun subeye gittim bordro ve kimlik verdim. sonra bi daha aradilar bordroya imza atilmamis ve kase vurulmamis diye. bi daha gittim. dun tum islemler onaylandiydi bi baktim yine subeye gidin diyor.

sabah da kredi islemi tamamen silinöis. bu sefer 13 ay olarak tekrar burdum. 4440333 icin kart istiyor. sanal kart olusturup sifre olusturdum ve hatta baglandim.

bu sefer yine subeye gidin diyor. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_2233

Hocam krediyi nasıl alıyoruz bana çıkmıyor?

Müşteri hizmetlerini arayayım. Belki onlar biliyordur, kampanyayı. Buradan hayır yok

• Sigorta ücretimi yatırdılar benim arkadaşlar. Hiç kesinti yapılmadı ve faiz oranı değişmedi.

• Uygulamadan cayma talebine bastım bakalim müşteri hizmetleri arayacak dedi hala sigorta gözüküyor

Müşteri hizmetleri aramıyor hocam 4-5 güne iadeniz direkt hesaba gelir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben kredilerde sigorta iptali taraftarı değilim. Çekmedim fakat bu miktara 700-1000 tl civarı sigorta primi kesmesi lazım. Riskleri göz önünde bulundurursak değer. Özellikle evli çoluğu çocuğu olan kişiler dünyanın bin bir türlü hali var. Olmaz başıma gelmez dememek lazım. Olduda allah göstermesin bir kaza geçirdin artık çalışma yâda krediyi ödeme durumun mümkün değil çektiğin krediyi sigorta ödüyor. Oldu yaşamını yitirdin yine ödüyor ödediğin taksitleri de varislerin alıyor. Sigortayı iptal edince ben öldüm gittim kimden ne alacaklar diyemiyorsun işte. Arkandan eşine çoluğuna çocuğuna borç bırakıyorsun. Varislerin reddi miras yapmadığı sürece ödemek zorundalar. Kısaca arkandakileri sıkıntıya sokuyorsun. Bi arsan var malın var ona haciz geliyor oradan yine parayı alıyor. Ama sigorta varsa bunlar yok. Bu tamamen ev bark olmuş çoluk çocuğa karışmış kişiler için geçerli. Bekarsan dünya da bir dikili taşım yok diyorsan sigorta iptali doğru seçenek olabilir.

• AfterLife61 kullanıcısına yanıt

1000 tl sigorta sence 50.000 tl lik risk için doğru bir matematik mi ?

• Ayın 17 sinde krediyi çektim, ilk taksit ödemesini 19' una çekince geri ödeme, 62'den 60 bine düştü. Akşamına mobilden, poliçe iptal başvurusunda bulundum, 5 ün oldu hâlâ geri yatmadı para. Bekliyoruz bakalım.

• Kredi çıkmayanlar taksitli nakit avansı kontrol etsin. Bende 50.000 12 ay 2.99 toplam geri ödeme 63.500 lira çıkıyor ilk ödeme 23.01.2025

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.