Şimdi Ara

Garanti 2.49 50K Kredi (12-36 ay) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194
Cevap
20
Favori
26.328
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SouthhPark kullanıcısına yanıt

Müşteri temsilcisine bağlanmak şart değil ben mobilden başvurdum değerlendirmeye aldı 10 dk içinde onaylandı.

• Rivyalı_Geralt1 kullanıcısına yanıt

Iyiymiş. Oran güzel. Mevcut mevduat oranlarının altında ki faize atıp beklenebilir veya altın düşünülebilir. Açıkçası kim nasıl karar almak isterse.

• normalde garanti müşterisi değilim mobilden hesap açıp denemeye değer mi sizce

edit: zaten 25k faizsiz + 25k taksitli nakit avans fırsatı diyormuş yeni müşteriye, yeni gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoureGodDamnRight -- 13 Aralık 2024; 22:26:34 >
  • Rivyalı_Geralt1 kullanıcısına yanıt
    Şubeye git diyor bende hocam onaylandı ama
  • xsican32 X kullanıcısına yanıt

Şubeye gitmene gerek yok. Müşteri hizmetlerini ara onlar onaylar

• MeqaS xLR kullanıcısına yanıt
    Kimlik doğrulama istiyor dedi hafta sonu girdi bide uğraşdur
  • Bir sorum olacak, sıfır masraf olarak düşünecek olursak yüzde 50 mevduat getirisinde zararımız olmaması için yüzde kaç faizli kredi çekmemiz gerekir.
    Hesaplama nasıl yapılıyor. Misal 3.99 kredi, 12 ile çarparsak 48 oluyor. Bu durumda birbirlerini dengeler diyebilir miyiz. Tam hesap yöntemi nedir, bir site var mı bu hesabı yapan
  • MeqaS xLR kullanıcısına yanıt
    Bana da şubeye gitmem gerekiyormuş, bankayı yazdığınız gibi arayacağım..
  • mobile özel mi internet şubede vermedi bu oranı

• Mylove kullanıcısına yanıt

Akbanktan geçen hafta kredi çektim. agesadan sigorta yapıldı ve uygulamadan sigorta iptali talep ettim 2-3 gün sonra prim iade edildi.

Bugünde aynı şekilde Garantiden 50k çektim. Yine uygulama içerisinden poliçeye girdim ve cayma talebi oluşturdum 4 iş günü içinde sonuçlanacak şeklinde bilgi verdi.

• AlphaScramble kullanıcısına yanıt

Hocam oran değişecek mi acaba bilgi verirsen sevinirim duruma göre bende iptal etmeyi düşünüyorum

• berhanbay20 B kullanıcısına yanıt
    oran değişmez hocam

mesela akbankta poliçem iptal edildi ama ödemelerim aynı seyirde devam ediyor.

Sigorta işi aslında bir dayatmadır. Krediyi çektikten sonra size sms ya da mail yolu ile poliçe geliyor. bizza poliçede 14 gün içinde poliçeden cayma hakkı veriyor. garantide de işleyiş böyledir büyük ihtimalle haftaya göreceğiz.

bu yapildiginda banka kendi kara listesine aliyormus musteriyi. oyle seyler okumustum eskiden. bu dogru mu acaba?

• Unzip U kullanıcısına yanıt

Daha çok kredi çekip erken kapatanlar için duydum ama tabi buda olabilir

O kadar derin bir bilgim yok hocam. SDDK’dan aldığım bilgiye göre bu bir hak.

hocam aslinda bunun en iyi cevabini siz verebilirsiniz. yarin bir gun akbank veya garanti den baska bir kredi alabilirseniz kara liste uygulamasinin olmadigini anlariz. borc durumunuz, odeme gecmisiniz, findeks notunuz normal seviyedeyse ama bu bankalar size kredi vermiyorsa boyle bir sey varmis diyebiliriz.

hocam aldım zaten.

akbanktan çektim sigortamı iptal ettim aradan bi kaç gün geçtikten sonra garantiden çektim. daha sonraki dönemlerde nasıl olur bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

hocam aldım zaten.

akbanktan çektim sigortamı iptal ettim aradan bi kaç gün geçtikten sonra garantiden çektim. daha sonraki dönemlerde nasıl olur bilemem

benim okudugum yazida bankanin kendi kara listesi oldugu yaziyordu. akbanktan sonra garanti nin vermesi normal. akbank ikinciyi verecek mi veya garanti verecek mi bunu merak ediyorum. simdi bu iki banka disinda yine baska bankaya gitseniz onlar da verir.

• Oran yüksek değil mi ? İhtiyacı olmadan çekenler nerede değerlendiriyor ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.