Şimdi Ara

garanti ara virüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    googleda arama çubuğuna herhangi bir şey yazıp tıkladığımda garanti ara diye bir reklam geliyo. internet artık kullanılmaz oldu. başlangıç sayfam yine google onu bhr diye bir programla koruyorum. fakat googleda aram yapıp tıkladıktan sınra ya da direk adres satırına site ismi yazıp tıkladsığımda garanri ara sitesine giriyor. super anti spyware il tarattım düzelmedi. önerisi olanları bekliyorum...

• aynı sorun bendede var yardm
  • Yardım
  • alt soldaki bilgisayarı kapatmak için kullandığınız düğmeye tıklayın. orada bir adres satırı göreceksiniz. adres satırına msconfig yazın. üst tarafta msconfig yazısı çıkacaktır. ona tıklayın. açılan sayfada "başlama" başlığına tıklayın. sol tarafında işaretli kutucuklar olan bir liste gelecek. o listede size bulaşan sitenin ismini görüyorsanız, yanındaki kutucuktan işareti kaldırın. eğer listede böyle bir isim görmüyorsanız, google'u başlama sayfası konumundan kaldırın. mesela, mail sayfanızı başlangıç sayfası yapabilirsiniz. bir de böyle deneyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanilergun -- 24 Haziran 2011; 0:04:56 >
  • hayır soruun oyle bırsey degil ınternete noral olarak baglanabılıyor ama cogu sıteye gırıste pc kendınıhttp://www.garantiara.com/ sitesine yonlendisiyor ama bu pc ye bağlı birşey değil heralde cunku aynı modeme baglı başka pc dede aynı hatayı verıyor sorunu araştıran kısılerın bunu da goz onunde bulundurmalarını rıca edıyorum. ayrıca bazı sıtelere gırıldıgınde ekran sıyah bır şekılde kapanıyor ve bır uyarı ekranı belırıyor ondadawww.facebook.com.tr diyorkı Bu sunucu yanit vermeyi durdurdu. dıye bır hata veriyor bır yardım edebilirisiniz lutfen

• Farklı tarayıcılarda girmeyi denedinizmi ve bi dnsleri yenileyin onar falan yapın.Combofixle tarat eğer diğer pcdede aynı sitelere giriyorssan ordan bulaşmış olabilir.
  • 1- avast antivürüs programını indirin ve detaylı tarama yaptırın. virüs varsa, mutlaka sizi bilgilendirecek ve silmenizi sağlayacaktır.
    2- DNS ayarlarınızı değiştirin. GOOGLE'dan OPENDNS programını açın ve sayfanın alt sağ köşesindeki DNS ayarlarını yeni DNS ayarlarınız olarak ayarlayın. bu ayarları yapmak için, denetim masası'ndan "ağ paylaşım merkezi"ne gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanilergun -- 24 Haziran 2011; 10:21:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nod 32 ile arama yapin virüs bulunamıorsa formata basvurun
  • ilk önce combofix ile taratın daha sonra ccleaner ile temizlik daha sonra kaspersky olmuyorsa hç uğraşma formatı çak geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 24 Haziran 2011; 20:11:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse
    ilk önce combofiz ile taratın daha sonra ccleaner ile temizlik daha sonra kaspersky olmuyorsa hç uğraşma formatı çak geç

edit : combofix
  • Arkadaşlar çok basit bir çözümü var regedit ten 1 i 0 yapacaksınız bitti. Microsoftun sitesindede anlatılıyor. Şu anda telden bağlıyım tam adres veremiyorum ama google dan aratın çıkıyor. "regedit açılış sayfası değiştirme "gibi birşey aratın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreej12

quote:

ilk önce combofiz ile taratın daha sonra ccleaner ile temizlik daha sonra kaspersky olmuyorsa hç uğraşma formatı çak geç

düzelttim hocam saol dikkat etmemişim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dreej12

quote:

düzelttim hocam saol dikkat etmemişim

arkadaş internette aratırsa bulamaz diye , başka bir amacım yoktu gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: fotocum

Arkadaşlar çok basit bir çözümü var regedit ten 1 i 0 yapacaksınız bitti. Microsoftun sitesindede anlatılıyor. Şu anda telden bağlıyım tam adres veremiyorum ama google dan aratın çıkıyor. "regedit açılış sayfası değiştirme "gibi birşey aratın

Bu da iyi bir yöntemdir ama bildiğim kadarıyla, giriş sayfanız başka bir programla değiştirildiyse ve denetim masası/"internet seçenekleri" sayfasından düzeltilemiyorsa işe yarar.
  • aynı sorunla bu akşam bende karşılaştım. 4 gb kotalı kullanıyorum onun yüzünden kotayı da aştık.

Forumlarda sorunu yaşayan arkadaşların yardımıyla sorunu çözdüm. benim modem airties rt102

Şifresiz airties modemlerin arayüzüne girip moden ayarlarını değiştiryormuş.

İlk önce modemi resetledim. Ardından arama araç çubuğunahttp://192.168.2.1/ yazdım.
    çıkan şifre kısmını boş bırakıp tamama basıyoruz. modemin arayüzüne girince soldaki menülerden araçlara
    oradan da şifre ayarlarına girip şifre oluşturup kaydettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: casper333

aynı sorunla bu akşam bende karşılaştım. 4 gb kotalı kullanıyorum onun yüzünden kotayı da aştık.

Forumlarda sorunu yaşayan arkadaşların yardımıyla sorunu çözdüm. benim modem airties rt102

Şifresiz airties modemlerin arayüzüne girip moden ayarlarını değiştiryormuş.

İlk önce modemi resetledim. Ardından arama araç çubuğunahttp://192.168.2.1/ yazdım.
    çıkan şifre kısmını boş bırakıp tamama basıyoruz. modemin arayüzüne girince soldaki menülerden araçlara
    oradan da şifre ayarlarına girip şifre oluşturup kaydettim.

İşe yarıyor.
    gerçekten çok teşekkür ederim,sorunum çözüldü.

• Windows\system32\driver\etc klasöründe "hosts" dosyası bulunuyor.
    bu dosyanın sonuna yasaklamak istediğn siteyinin adını yaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.