Şimdi Ara

Garanti Bankası - %1,99 - Taksitli Avans Hesap - Masrafsız - Kaçırma (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: xlv Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
623
Cevap
58
Favori
83.817
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Garanti Bankası - %1,99 - Taksitli Avans Hesap - Masrafsız - Kaçırma

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cturkmen1453 kullanıcısına yanıt

ne diyorsunuz uygun mu?

• golllum kullanıcısına yanıt
    Bende aynı soruyu düşünüyorum

• ares24 A kullanıcısına yanıt

Cayma hakkını kullanabiliyoruz diye biliyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

125k 2.99 dan çekeceğim hocam

yillik maliyet %60 altindaysa iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Garanti Bankası - %1,99 - Taksitli Avans Hesap - Masrafsız - Kaçırma

200 bin 2.99 oran dan odemesi böyle merak edene 3.19 ve 3.29 dan çıkanlara yardımcı olurum

• kartal0067 kullanıcısına yanıt
    250.000 24 ay 3.19 çıkıyor 2.99 yardımcı olurmusunuz

çok mesaj geliyor arkadaş 😁 düzenledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0067 -- 1 Nisan 2025; 19:32:57 >
  • Kötü kaçtı 2.29 :(

• 3.19 oran 3 ay ertelemeli Garanti Bankası - %1,99 - Taksitli Avans Hesap - Masrafsız - Kaçırma

2.99 oran 3 ay ertelemeli
    Garanti Bankası - %1,99 - Taksitli Avans Hesap - Masrafsız - Kaçırma

Ertelemeli nasıl yapılıyor hocam

• sigorta primini iptal ettikten sonra aldığınız kredinin faizi değişiyor mu

• 3 ay ertelemeli garantiden mobilden sadece sigorta iptalini oran değişmez 5 is günü içinde iade edilir ve mobilden iptal edebilirsiniz sigortayi

• 125.00 bin 25 ay 2.99 cikiyor geri odemesi 190.000 tl

Bu konuda net bilgi yok banka sigortasız krediye cevirebilir onunda orani epey yüksek bence bu konuda net bilgi almadan işlem yapmayınız paraniz iade olur ama banka sonradan kredinizi sigortasız seçenegine çevirebilir bunlar sozlesmede yazıyor herkesin okumasini tavsiye ediyorum, bende sadece hayat sigortası vefat ve maluliyet yazıyordu ve tutari 5444 tlydi gittim dışarıdan ayni hayat sigortasını 866 tlye yaptirdim ve bankaya ilettim iademi istedim iade yatti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasanaras45 -- 1 Nisan 2025; 19:20:18 >
  • nurikir.34 N kullanıcısına yanıt
    125 bin 24 ay 2.99 ödeme planı bu şekilde Garanti Bankası - %1,99 - Taksitli Avans Hesap - Masrafsız - Kaçırma

• Hasanaras45 H kullanıcısına yanıt
    18 yildir garanti başkasıyla çalışıyorum net bilgidir kardeşim arayıp sorun teyit edin

Kardeşim sözleşmede "Bu sigortayı başka bir sigorta şirketi veya sigorta aracısı yoluyla yaptırmak istediğiniz takdirde, istenen teminatlar ile süre şartlarını sağlayan ve “dain-i mürtehin”i kredi kuruluşu olacak şekilde düzenlenen katılım sertifikasını/poliçeyi mevcut katılım sertifikanızın/poliçenizin başlangıç tarihinden itibaren bir ay içinde kredi kuruluşuna ibraz etmeniz gerekmektedir. Bu durumda kredi kuruluşu tarafından düzenlenen katılım sertifikası/poliçe başlangıç tarihinden itibaren iptal edilerek ödenen primler ibraz tarihinden itibaren beş iş günü içinde kesintisiz olarak hesabınıza iade edilecektir. 6102 sayılı Türk Ticaret Kanununun ilgili maddeleri ve zorunlu sigortaların sonlandırılmasına ilişkin hükümler saklıdır." Şeklinde hüküm var, ve ayrıca sozlemede kisiye sigortali ve sigortasız kredili seçeneği sunulmus kullanici sigortali seçeneğini seçmiştir diye sigortali ve sigortasiz seçeneklerinin tablosunu koymuşlar sen sigortayi iptal edersen sonradan bankanin seni sigortasiz secenegine çevirme hakki dogabilir ben risk almam alan alsın iyi akşamlar

• Hasanaras45 H kullanıcısına yanıt
    bu dediklerin fiba banka uyguladı ve sonra geri döndü 5 kez aynı şekilde kredi kullandım garanti den kanunda acik banka sigortalı ve sigortasız sunmak zorunda ve 14 gün cayma süreci var müşteri sigortayı iptal eder isterse kendi sigorta yapar banka sana zaten faizle para veriyor garanti dandik banka değil sana faizi arttırıp ödeme sunmaz bankanın oranı yükseltme oranı sıfır senin kabul etmeyeceğini bilerek bu salakça yola basvurmaz zaten o parayı tüm mirascilardan tahsil eder bankanın işine gelir

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.