< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Garanti Bankası - %1,99 - Taksitli Avans Hesap - Masrafsız - Kaçırma (32. sayfa)

-
-
Vermezler. Puanınız çok yüksekse bir ihtimal
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kardeş ne yaptın, telefon ekranını fotokopi makinasında tarayıp mı gönderdin?
-
:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: sonertakardeş ne yaptın, telefon ekranını fotokopi makinasında tarayıp mı gönderdin?
-
hocam kısaca yazabilir misin nasıl yapılıyor?
juzdan kredi kartımdan kart işlemleri-nakit ihtiyaçlar taksitli avans kısmından ilerliyorum, 15k kredi kartı limiti gösteriyor halbuki kartım 55k limiti var neyse ilerliyip 3 taksit 10 yazıyorum 5 orandan onayla cıkıyor yanlıs mı yapıyorum acaba?
-
SS almaya izin vermiyordu. Değişik yollara başvurduk :D
-
kişiye özel sanırım . jüzdanda kampanyalar kısmında çıktı bana .(kart limitinin 4te1i ve max 25bin nakit avans veriyor kredi kartıları ülkemizde)
-
1/4 tamamdır hocam ara ara bakarım sagolun.
-
bana harcama karşılığında verdi faizsiz avansı. birde harcama için tarih aralığı ile avansı çekebileceğim tarih aralığı da ayrı ayrı belirtilmiş. avansı bilerek ekstreden önce çektirdi. yinede avantajlı ama tam 10bin olmamış oldu diyebiliriz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garantiden kredi çektim Sigorta iptali için mobil üzerinden cayma talebi oluşturdum 10 gün oldu dönüş yok ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam yapabiliyorsan tekrar talep aç olmadı mh ara
-
Başlığın değişmesi lazım Artık ne 1.99 veya2.19 oran var ne de 100.000 tl veriyor.
-
Bu sigortadan cayma bedelinin belli bir süresi var mı? Atıyorum krediyi çektik sigorta iptalini 6 ay sonra yaptırabılıyor muyuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15 gün
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şöyleydi , 15 gün icinde iadede tamamı , 6ay sonra başvurursanız genelde mh cözmüyor sikayet var bbdk şikayetiyle iade ediliyor ondada iade kısmı 6 aylık tutar cıkıp kesiliyor.1600 lira bişeydi zaten benimde 4 günde yattı.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X