Dün şube tesmilcim üzerinden devam ettirdim %2,99 orandan. SMS geldi onaylandı, kullanabilirsiniz diye. Mobil şubeden son aşamaya gelip hesaba aktar dedim, işlem tamamlandı yazdı. Sonra para gelmedi. Baktım ki kredi başvurusu durumuna reddedildi yazıyor. Yılmadım tekrar başvurup gene %2,99 orandan onaylattım şube temsilcime, gece geç vakit SMS geldi yine onaylandı diye. Mobil şubeye girip baktım %3,99 yazıyor bu sefer. Yani demem o ki Garanti her türlü ayağı çekiyor, müşteriyi kandırıyor. Orada o oranı görmeniz, gerçekten de o parayı alabilirsiniz demek değil. (Findeks mükemmel olsa dahi) |
Garanti Bankası - %1,99 - Taksitli Avans Hesap - Masrafsız - Kaçırma (31. sayfa)

-
-
3.39 Dan
4.14 Çıkmıs Nakıt avans hergun yukselıyor
-
İng 50 bin 0.99 u var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yeni müşteriye özel 25 6 taksit ihtiyaç kredisi + 25 3 taksit taksitli KMH'ı diyorsun ama bunun yeri burası değil, konuyla alakası yok. Kredinin çıkacağının garantisi de yok. 2. defa yazıyorsun, bırak artık.
-
-
tamamla deyince ne diyor? faiz kaç?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigorta poliçe iptali için başvurmuştum bugün para iadesi olmuş garanti bankası bu konuda gerçekten hiç sorun çıkarmıyor baya güzel oranlarda para almış olduk 100bin 2.29 orandan 12 taksit masrafsız taksitli avans hesap + 50bin tl 2.29 orandan 13 taksit sadece 257 tl tahsilat ücreti . Haber veren arkadaşa tekrardan teşekkürler 🙏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4RuNN -- 5 Nisan 2025; 12:45:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akbank 0.99 Dan 20bin nakit avans verdi 3 taksit . Jüzdandan kontrol edin
"2.29 orandan 12 taksit masrafsız taksitli avans hesap + 500bin tl 2.29 orandan 13 taksit sadece 257 tl tahsilat ücreti . "
50 mi 500 mü hocam :D
-
3.69 dan garantiden çektm zatenn borcum.var baska yerlede 5 faiz ne yapayim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kredi kartı mı artı hesap mı?
2,29 25 ay vade. Tamamla deyince tekrar kredi başvurma yerine atıyor. Tam çözemedim beklemem mi gerekiyor acaba
-
benimde onaylı başvurum var tıklayınca tekrar başvuru ekranına atıyor
-
Kredi kartı
Her ikisine baktım bende çıkmadı, kişiye özel sanırım
yok hocam direk devam ettirdik biz. sanırım şuan askıya aldılar bu oranları :( eğer şube yakınsa ordan bir sorun başka engel bir durum var mı?
kredi kartından 25 bin lira veriyor 26 bin geri ödemeli ama alıp ne yapacağız ki o da var
-
Hocam merhaba, mobil uygulama üzerinden cayma talebi oluşturarak mı başvurdunuz ve ne kadar sürede sonuçlandı. 1 nisandan beri iptal için aramalarını bekliyorum ama dönüş olmadı hala
4.14 cıkmıs bunun bır yontemı varmı? Subeyle gorussek felan cok yuksek cıkıyor bızde
-
Aynen mobil uygulama üzerinden başvurdum bayram öncesi başvurmuştum yaklaşık 4-5 iş günü sonunda direk hesabıma para yattı arayan soran olmadı para hesabıma geçmişti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X