Şimdi Ara

GARANTİ BANKASI AVANS HESAP ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garanti bankasında 400 tl lik avans hesap bakiyem mevcut.İlk defa hesap bakiyesi eksilere düştü.Az önce mail gelmiş avans hesap kullanılan bakiye 80 en az ödeme tutarı 8 tl diye.Şimdi ben 10 tl ödeyip mesela 100 tl daha kullanırsam olur mu.Hiç birşey anlamadım bu sistemden.

• Olur olur.anlamadığın bişeyi kullanma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casperadam40

Garanti bankasında 400 tl lik avans hesap bakiyem mevcut.İlk defa hesap bakiyesi eksilere düştü.Az önce mail gelmiş avans hesap kullanılan bakiye 80 en az ödeme tutarı 8 tl diye.Şimdi ben 10 tl ödeyip mesela 100 tl daha kullanırsam olur mu.Hiç birşey anlamadım bu sistemden.

Garanti avans hesabını kullandığın zaman, ay içinde çektiğin nakit veya harcadığın toplam paranın faiziyle beraber bir sonraki ayın son iş gününe kadar toplam borcun tamamını ya da asgari tutarını ödemek zorundasın aksi halde gecikmeye girersin. Toplamda 80 lira kullandığın için asgari borcu 8 lira gelmiş, 10 lira yatırdığın zaman ödenmeyen geri kalan ve yemi yapacağın harcamaların borcu gelecek ayın son ii gününe kadar ödenmesi gerekir. Aynı zamanda çok anlamadığınız bir hesabı kullanmayın ve müşteri hizmetlerini arayarak da iptal edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garanti Bankası Dolar Hesabı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.