Şimdi Ara

Garanti bankası hisse senedi hesap bakım ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yanlış okumadınız, hisse senetleri Takasbank serverlarında saklandığı halde Garanti Bankası hisse senedi hesap bakım ücreti adı altında müşterilerinden ücret alacakmış.

Garanti Bankası müşterileri bu haksız ücrete gereken tepkiyi göstermez ise zamanla diğer bankalarda hisse senedi bakım ücreti veya benzer isimde haksız ücretler alacaktır.

Hisse senetleri Takasbank sunucularında depolanır. Bankaları ilgilendiren bir durum yoktur. Bankalar sadece alım satıma aracılık ederler ve bununda komisyonunu zaten alım satım anında müşteriden alıyorlar.

Bu çok ciddi mide bulandırıcı bir talep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bankaların çoğu bu ücretlere zam yapmış.Garanti almıyordu ,almaya başlamış.

Fon hesapları dahil değil bilgisini aldım YK ve Garanti müşteri hizmetlerinden.

Bu bankalarda hesapları olanlar içeride kaldı.Yeni yıla hesapları açık girecek artık.Acaba ücret ne zaman kesiliyor ? 6.ayın başında mı yoksa ilk günlerde mi ?

• Kullanılmayan hesaplardan da bu ücret alınır mı acaba? Yoksa hesabı kapatmak mı lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sanki KOMBİ bakımı yapıyorlar. yahu hesabın neyine bakım yapıyorsunuz?

• Garanti hisse hesabını kapatan var mı? Aralık ayında kapattım ancak mkk e-yatırımcı'da hala işlemde olarak gözüküyor. İşlemde değil olması gerekmiyor muydu? Oraya yansıması ne kadar sürüyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garanti Bankası Dolar Hesabı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.