Şimdi Ara

Garanti Bankası Market Harcamalariniza 100 TL ye Varan Bonus!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
913
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garanti Bankası Market Harcamalariniza 100 TL ye Varan Bonus!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 1 Ekim 2022; 0:32:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 500/50 den 500/25 olmuş Garanti Bankası Market Harcamalariniza 100 TL ye Varan Bonus! 

birkaç ay önce böyle kötü oranlı gelince, ay sonıuna doğru toplam 1000e 50gelmişti galiba. bu tarz kampanya gelmesi lazım

• enflasyon artıyor, bankalar karını katlıyor da katlıyor ama halka daha da az veriyor.. Nasıl bir ülke olduk çözemiyorum valla. Geçen ekşide biri konu açmış şaka maka ülkenin batmaması diye aynen katılıyorum...

• Nakitle market alışverişi en son ne zaman yaptım hatırlamıyorum bile 10 yılı geçmiştir. Tabiki hayrına değil.

Markette nakit ve kart arasındaki ayrım azalırsa nakit ödemeye geçerim. Harcama takibi kolaylaşır en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 1 Ekim 2022; 1:24:10 >
  • Garanti Bankası Market Harcamalariniza 100 TL ye Varan Bonus!

Kişiye özel mobil temassız ile iş görür.

Sadece Cumartesi günleri yapılan harcamalar için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Garanti'ye dikkat arkadaşlar. Geçen ay katıldığım bir kampanyada son gün alışveriş yapmıştım. Garantipay'e düşmeyince şüphelendim ama nasıl olsa düşer diyerek geçiştirdim. Şimdi baktığımda işlemi 1 gün sonraya atmışlar ve Bonus'u yüklememişler. Bir de acemi MH'ye denk geldim çıldırttı, üstelik kaydı da alamadı. Anlama/anlayış sıkıntısı olanları nasıl çalıştırabiliyorlar bilmiyorum.

• Kampanya departmanı bu kampanya başlıklarına sövelim diye bir de ! işareti koyuyor galiba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bonusflashtan bonus Flexi kredi kartı ve paracard bonus ile kampanyaya ayrı ayrı katılım sağlasak, ayrı ayrı 100 er TL bonus kazanılabilir mi, açıklamalarda göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exqwerex E kullanıcısına yanıt
    Kampanya müşteri bazındadır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.