Şimdi Ara

Garanti BBVA 15000₺'YA KADAR BONUS İMKANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Garanti bankasının yakınını davet et kampanyası bulunmaktadır. Benim davet kodum ile Garanti Bankası müşterisi olursanız hem size hem bana 750₺ değerinde bonus vermektedir. Bu bonusları bir çok internet sitesinde kullanabilmektesiniz, örneğin migros sanal market , hepsiburada ve birçok websitesinde bu bonusları kullanabiliyorsunuz. Ayrıca sizde üye olduktan sonra yakınlarınızı davet ederek toplamda 15000₺'ya kadar bonus kazanabiliyorsunuz. Kampanya 1 - Nisan 2025 - 30 - Nisan 2025 tarihleri arasında geçerlidir.

DAVET KODUM : K3LAKTHK

Garanti bankasına üye olunduktan sonra, Garanti BBVA Mobil’deki Profil ve Ayarlar adımında yer alan Promosyon Kodu Paylaş/Gir alanından ilgili kampanya seçilerek girilmesi gerekmektedir.

Ayrıca buna ek olarak üye olduktan sonra kullanabileceğiniz farklı kodlarda bulunmaktadır;

Madame Coco’da 400 TL indirim kazanın! MCOCO400

Vodafone Happy/Fırsatlar Dünyası’ndan promosyon kodunuzu alın, Garanti BBVA Mobil’den müşterimiz olduktan sonra Profil ve Ayarlar’dan kodunuzu girerek 500 TL kupon kodu kazanın.

A101 Ekstra’dan 400 TL indirim kazanın! EKSTRA25

Bitaksi’de 400 TL indirim kazanın! TAKSI800

Türkiye Burger King® restoranlarında Whopper Menü kazanın! BURGER25

Referanssız bir şekilde üye olursanız sadece yukarıdaki promosyonları kullanabilirsiniz 750₺'lık bonus kodundan yararlanamazsınız!

Ayrıca kampanyayı incelemek isterseniz kampanya linki : https://www.garantibbva.com.tr/kampa...-et-kampanyasi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.