Şimdi Ara

Garanti BBVA Rezil Bir Banka Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben zamanında Akbank'a kötü diyordum şimdi son bir senedir Garanti'den hiç memnun değilim. Ankara Çankaya şubesindeki çalışanlar baştan savma çalışıyorlar, doğru dürüst dinlemiyorlar ve yanlış yaptıkları zaman normalmiş gibi davranıyorlar. Bankadaki bir bilgi güncellemesi için haftalardır çalışıyorum ve Şikayetvar'a bile bakmıyorlar.

Günlük ödemeleri bu banka aracılığıyla yapıyordum, daha iyi bir banka bulursam ona geçeceğim.

• Garanti BBVA Türkiyede en iyi çalışan Banka şu anda bana göre sen diğerlerine gitsen diğerleride aynı hemen hemen tabi kişiden kişiye göre değişir bu durum herkesin hizmet algısı bir değil.Garanti gerek Şube ağı olsun gerek mobil uygulamacalık olsun gerek Atm ağı olsun en doğru düzgün banka iclerinden.He bazı şeyler her bankada aynı değismez.Diğerlerine gitsen çok farklı birşey bekleme yani.En son bir banka şubesine gittiğimde artık iş bölümlerini kaldırmışlar eskiden Kasacısı ayrıydı krediye bakanlar ayrıydı şimdi çoğuna sadece bir iki kişi bakıyor.kölelik sistemi kurmuşlar çalışanlara onlardan sana mutlu bir şekilde hizmet vermesini bekleme hiç boşuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 21 Aralık 2022; 16:40:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam garanti bankası şu anda Türkiye de belki en az sıkıntı çıkartan bankadır..20 yıla yakın hem ticari hem bireysel faaliyetim oldu sorun yaşamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.