< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🍀 Garanti BBVA [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
-
Evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Müşteri Hizmetleri İle Konuştuğumda Şuan İçin Taksitli Para İşlemi Durdurulmuştur Dedi.Ne Zaman Açarlar Orası ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünyanın en dolandırıcı bankası bu. Hep sıkıntı hep sorun çıkartıyor. Şimdi de Ekim ayında iptal edilmiş ve iadesi gerçekleşmiş alımı, yapılmış gibi 1500 TL eksi bakiyeye düşürdü kredi kartında. Sülaleri gün yüzü görmesin. Tüm kartları kapattıracağım. Bi daha da işim olmaz.
nasıl oluyor? kayıt acın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
pazarama sektörü elektronik geçiyor telefon aldım ama sonradan taksit yaptırmadı çözümü varmıdır
-
Hocam sonradan taksit belirli sektörler dışında kaldırıldı diye biliyorum. Bunlar eğitim, sağlık, vergi ve sigorta ödemeleri geri kalanı için taksit yapmıyor bankalar.
-
Sonradan taksitlendirme 1 Nisan itibariyle sağlık eğitim ve vergi dışında tamamen kaldırıldı haberiniz yok sanırım gerçi her yerde bangır bangır söylemişlerdi ama 🫤quote:
Orijinalden alıntı: DarthWormpazarama sektörü elektronik geçiyor telefon aldım ama sonradan taksit yaptırmadı çözümü varmıdır
Var haberim olmaz olur mu en azından deneyelim dedik olmuyormus
Ben 31 Mart'ta yaptığım işlemi ertelemedi kayıt açtım da öyle ertelediler öyle söyleyeyimquote:
Orijinalden alıntı: DarthWormVar haberim olmaz olur mu en azından deneyelim dedik olmuyormus
"Garanti BBVA'dan "Satılıyor" İddiaları Hakkında Açıklama" quote:
"BBVA'nın Banco Sabadell'i devralmak üzere sunduğu teklifin tamamı BBVA hisseleriyle finanse edilecek şekilde planlanmıştır. Teklifi finanse etmek için Garanti BBVA'daki hisselerin satılacağına dair çıkan haberlerin tamamı asılsız olup, hiçbir temele dayanmamaktadır. BBVA'nın Garanti BBVA'ya olan güveni ve bağlılığı tamdır"webteknoGaranti BBVA'dan "Satılıyor" İddiaları Hakkında Açıklamahttps://www.webtekno.com/garanti-bbva-satiliyor-aciklama-h143961.html
Yapılan Haber:
"BBVA, Türkiye’deki iştiraki Garanti BBVA’yı satmayı düşünüyor"
quote:
İspanyol banka BBVA, Sabadell’in devralınması için yaptığı 12 milyar dolarlık teklifin reddedilmesinin ardından son hamle olarak Türkiye’deki iştiraki Garanti’yi satmayı düşünüyor. Dev banka böylece, Sabadell’in satın alma teklifini iyileştirmeyi ve Avrupa Merkez Bankası (ECB)’nın desteğini güvence altına almayı umuyor.
https://bankadunyasi.com/bbva-turkiyedeki-istiraki-garanti-bbvayi-satmayi-dusunuyor/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 15 Mayıs 2024; 14:22:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam Garanti tahmini ne kadar eder?
-
Mobil'den müşteri ol, Profil ve Ayarlar’dan M6ZCT5P6 promosyon kodunu gir, Bonus veya Paracard başvurusu yap, 300 TL bonus kazan.
Kredi kartı limitlerindeki büyümeden memnun değillermiş. Bunları sınırlandırıp insanların kredi çekmesini istiyorlar galiba.
doviz.comGaranti BBVA/Baştuğ: Kredi kartlarına sınırlama getirilmelihttps://haber.doviz.com/gundem-haberleri/garanti-bbva-bastug-kredi-kartlarina-sinirlama-getirilmeli/733762 -
Hem şikayetçiler hem de herkese bol keseden limit veriyorlar. Bana biraz zorla yapılmış bir açıklama gibi geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar, Garanti’de yatmayan puanlara nasıl itiraz ediyoruz? Mail ile itiraz etme oluyor mu? Netflix’in Dizi Film kampanyasının puanı yatmamış. Dijital Oyun kampanyasındaki PlayStation’ın puanı da yatmamış.
Ben bu olunca adresini kullanıyorum. Yarın yazsanız daha iyi olur belki yatar, uğraşmamış olursunuz.www.garantibbva.com.trİletişim Formu | Garanti BBVAhttps://www.garantibbva.com.tr/musteri-deneyimi/iletisim-formu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün yatması gerekiyordu hocam. Apple harcaması yatmış, diğer ikisi yatmamış. Zaten geçen ay harcamayı yaptığım zaman da kampanyaya işlememişti. İşleyenin yattı, işlemeyenler yatmadı. Halbuki Netflix ödemesi. İşlemesi gerekiyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X