< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Mevcut limitimi arttıramıyorum. Mevcut kartımı da platin kartımla değiştirmek istediğimde limitiniz az deyip işleme devam etmiyor. Yeni kart başvurusunda bulunabiliyorum ama. Başvuruyu tamamlarsam yeni kartımı plat kart olduğu için yeni limitle onaylama ihtimalleri var mı yoksa son aşamada işleme devam edilemiyor deyip kesip atar mı? Edit: Son başvuru ekranında böyle bir ifade var. Muhtemelen Gold kart onaylayıp yollarlar. Gerek yok gibi o yüzden. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 5 Haziran 2024; 12:18:44 > |
Arkadaşlar, hangi kampanyadan ne kadar para yattığını görebildiğimiz bir yer var mı? Şuradan şu kadar geldi gibisinden. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bonus flash geçmiş kampanyalar |
Bulamadım hocam. Geçmiş kampanyalar diye bi yazı göremedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 30 Temmuz 2024; 18:44:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
keşke onaylasaydınız..zaten her gün kendisi otomatik olarak limit boşluğu arıyor |