Şimdi Ara

🍀 Garanti BBVA [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
45
Favori
43.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mevcut limitimi arttıramıyorum. Mevcut kartımı da platin kartımla değiştirmek istediğimde limitiniz az deyip işleme devam etmiyor. Yeni kart başvurusunda bulunabiliyorum ama.

Başvuruyu tamamlarsam yeni kartımı plat kart olduğu için yeni limitle onaylama ihtimalleri var mı yoksa son aşamada işleme devam edilemiyor deyip kesip atar mı?

Edit: Son başvuru ekranında böyle bir ifade var. Muhtemelen Gold kart onaylayıp yollarlar. Gerek yok gibi o yüzden.

🍀 Garanti BBVA [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 5 Haziran 2024; 12:18:44 >
  • Arkadaşlar, hangi kampanyadan ne kadar para yattığını görebildiğimiz bir yer var mı? Şuradan şu kadar geldi gibisinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

bonus flash geçmiş kampanyalar

• DarthWorm kullanıcısına yanıt

Bulamadım hocam. Geçmiş kampanyalar diye bi yazı göremedim.

• Garanti kk aidatsız ve en çok bonus veren hangisi baya kafam karıştı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar pazaramada 500 bonusu nerden değerlendirebiliriz yardımcı olacak biri varmı

• ertunc23 kullanıcısına yanıt
    Aidatsız kartlarda bonus olayı olmaz hocam olsada çok azdır

• Arkadaşlar garantiden kampanya geldi e vadeli hesap kredi kartı ve 3 fatura talimatına 1050 TL Bonus veriyor fakat Shop&Fly karta mil olarak yükleniyormuş bende Shop&Fly kart alabiliyorum o seçenek çıkıyor bu mil i puana çeviremem mi mil sadece uçak bileti alımında mı kullanılıyor normal bonus olarak kullanamam mı yada çeviremem mi?

• bu pinti bank bi beni sevmiyo heralde limitlere bak bana gelince avvv

• Arkadaşlar garanti bonus aidat iade konusunda tutumu nasıl gelecek ay aidat yansıyacak kapatmama sözüm var Ağustos a kadar da kapatsam da direk verdiklerini mı alırlar yoksa süresi 1 ay kaldığı için cüzzi bir rakam mı alırlar kapatmama sözünden önce iptal ettiğim için ama gelecek ay aidat yansıyacağı için önce aidat iade alıp sonra kapatmama sözü verip chip para almayı düşünüyorum böylesi daha mantıklı ama aidat iade etmeme durumuna karşı direk kartı kapattırıp (flexi kartım var limit duracak) yeni kart talebinde mi bulunsam diyorum böylelikle yeni kart alıp aidattan kurtulup yeni kartlada aidat 12. Ekstre de geleceği için böyle bir yolda mantıklı bilemedim siz nasıl bir yol istiyorsunuz bu durumlarda?

Yeni kart alarak aidatı 12.ay daha erteleme durumu var mı iptal edip hemen arkasına yeni kart talep etsek olur mu yoksa iptal den sonra biraz bekleyip o ayı atlatıp sonraki ay mı yeni kartı talep etmek gerekir?

Kart aidat olayı kart bazında diye biliyorum müşteri bazında değil böyle böyle yapılarak kart aidatı ödenmeyebilir ama kart iptal yeni kart talep et vs uğraşmamak için önceliğim mevcut karta iade almak.

9 bankada kredi kartım var hiç aidat ödemedim inatla bankanın iade etmeyip ödediğimi de puan olarak fazlasıyla aldım hep.

• Mexxwelll kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadada

• Arkadaşlar kart kapatma talebinde bulununca 7 gün sonra kapanıyor ya kart benim aidat yansıma tarihi 01/08/2024 gözüküyor ben kart iptal talebini 29/07/2024 de verdim diyelim 7 gün 05/08/2024 tarihinde doluyor ben iptal talebini aidattan önce vermiş oluyorum ama 7. Gün aidat tarihinden sonra oluyor aidat yansır mı bu durumda sonuçta kart aidatı yansımadan iptal talebini verdiğim için yansımaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Arkadaşlar kart kapatma talebinde bulununca 7 gün sonra kapanıyor ya kart benim aidat yansıma tarihi 01/08/2024 gözüküyor ben kart iptal talebini 29/07/2024 de verdim diyelim 7 gün 05/08/2024 tarihinde doluyor ben iptal talebini aidattan önce vermiş oluyorum ama 7. Gün aidat tarihinden sonra oluyor aidat yansır mı bu durumda sonuçta kart aidatı yansımadan iptal talebini verdiğim için yansımaz mı?
    Aynı soruyu Axess konusunda da sormuştun ve cevap vermişlerdi ama demek buraya da kopyala yapıştır yapmışsın (arkadaştaki soru hırsına kopuyorum aynı soruyu 10 yere yapıştırması ile ünlendi) neyse üzüldüm hadi buradakine de ben cevap vereyim de 100 tane konuya aynı soruyu yaptıştırmasın bütün bankalarda kart iptal talebi alındıktan sonra 7 gün süre sonunda kapanır eğer ki aidat ödemek istemiyorsan kayıp çalıntıdan kapatıp yeniletmeyeceksin ya da bir zahmet takip edip aidatın yansıyacağı tarihi önceden öğrenip ona göre aksiyon alacaksın ya da aidat geldiği zaman bankayı arayıp teklif var mı yok mu öğreneceksin -ki o da bankanın inisiyatifine kalmış-

• Merhaba arkadaşlar,

Geçen ay bonus flash da aşağıda ki kampanya vardı.Benim hatırladığım ödül normal bonus olarak verilecekti. Kontrol ettiğimde Vatan Bonus olarak yükleme yapılmış.Kampanya sonradan değiştirildi mi aceba, yada ben yanlış mı hatırlıyorum.

Vatan Bilgisayar mağazalarında Garanti BBVA Alışveriş Kredisi ile satın alınan ürünlerinizde geçerlidir.
    10.000 TL'ye kadar kullanılan kredilerde 1.000 TL, 10.000 TL - 50.000 TL arası kredi kullandırımlarında 2.000 TL, 50.000 TL ve üzeri kredi kullandırımlarında ise 3.000 TL Vatan bonus yüklenebilecektir.

• Limitinizi arttıracağız diye bilgi geldi. Teklifi beğenmedim daha fazlası için ayrıca arttırım talebi oluşturdum şu an değerlendirmede. Sizce sonucu ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 30 Temmuz 2024; 18:44:46 >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

keşke onaylasaydınız..zaten her gün kendisi otomatik olarak limit boşluğu arıyor

• DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Şu an onaylaya basınca sistem hatası diyor. Eski mesajlara baktım 48 saat içinde onayla tuşu çalışacaktır yazmışlar. Bir umut deneyeceğim onu.

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki gün çalışır hocam 1 inde deneyin

• Bana halen doğru düzgün bir limit vermiyor gelire göre limit yeterlidir ne demek? 2 yıldır kullanıyorum gecikme yok limit zor bela 25 bin oldu. Diğer bankalar çok yüksek limit veriyor ama Garanti vermiyor. Keşke bana da limit teklif etse hep red veriyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.