Şimdi Ara

🍀 Garanti BBVA [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
45
Favori
44.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eyoruk

Bu değil diğeri.Beyaz kart.

Flexi yok görünüyor şu an.Ama ben bir ara Flexi troy olarak gördüm diye hatırlıyorum.Bonus classic troy kart beyaz :)

O aidatlı karttır 12. Ekstrede gelir büyük ihtimalle eğer 1 yıl olmadıysa aidat gelmeden kapatabilirsiniz aidat konusunda müşteri profiline göre değişiyor kesin iade ederler diyemem ama kapatmama taahhüdüne bonus verebilirler aidat ücretinin tamamını iade edebilirler ve ya kampanya yok diyip kesebilirler 🍀 Garanti BBVA [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 1 Ekim 2024; 12:54:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Evet 12.ay aidat gelir dediler.Ama işte iadelerinde zorluk çıkarıyorlarsa hiç uğraşmayayım.Sormak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Evet 12.ay aidat gelir dediler.Ama işte iadelerinde zorluk çıkarıyorlarsa hiç uğraşmayayım.Sormak istedim

Bu sene money bonus kartım için aidat iadesi yaptılar sonrasında 2 kartım için daha aidat geldi onlara yardımcı olmadılar mesela

• Can851 kullanıcısına yanıt

teşekkürler.

• Biyometrik kart nasıl sizce

• Garanti BBVA Mobil | Yenilikler

• Profil > Kişisel Bilgiler bölümüne "Meslek Bilgisi" ekleme seçeneği getirildi.

🍀 Garanti BBVA [ANA KONU]

• Hesap ve Kart > Kartlar > [Kartınız] > Kart Ayarları bölümüne "Fazla Bakiye Aktarımı" ve "Şifresiz İşlem Limiti Sıfırlama" işlemleri eklendi.

• Profil > Belgeler bölümüne "Dijital Talimat İşlemleri" eklendi. Bundan sonra şube tarafından hazırlanan herhangi bir belge mobilden imzalanabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 3 Ekim 2024; 12:6:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• En sonunda Garanti BBVA ve Amazon anlaşması başladı. Yakında farklı kampanyalar da gelecektir.

Tüm Garanti BBVA kredi kartları ile 6.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde peşin fiyatına 6 taksit kampanyası başlamıştır.

• iDoctor kullanıcısına yanıt

bu çok iyi

• Arkadaşlar; Yapıkredi world, artık eğitim harcamasına taksit yapmadığından dolayı yapıkredi başlığındaki forumdaşların tavsiyesi üzerine Bonus Flexi Troy kredi kartı başvurusu yaptım.
    Mobil üzerinden hesap açılışı başvurusu yapıldığında 20.000 tl faizsiz 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyası varmış. Hesabımı mobilden açtıktan sonra kampanya anında tanımlandı bende 20.000 tl krediyi hemen kullandım ve hesabıma geçti. Ayrıca kredi kartı onaylanınca 25.000 tl vade farksız 3 taksitte ödemeli Nakit Avans Kredisi varmış onuda kullanmayı düşünüyorum. Totalde 45000 tl faizsiz kredi kullanmış oluyorum.
    Acil nakit ihtiyacım yoktu ancak şu enflasyonist ortamda faizsiz kredi olunca faydalanmak istedim.
    İhtiyacı olan arkadaşların belki işine yarar diye belirtmek istedim.
    Tavsiyelerinden dolayı @shutterbug ve @salaRus arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgüç55 -- 5 Ekim 2024; 21:14:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• özgüç55 Ö kullanıcısına yanıt

Güle güle kullan.

Garanti e-ticaret kampanyalarına Amazon'u dahil etmiyor.

hepsiburada.comn11.comtrendyol.com ve son zamanlarda pazarama.com dahil olduğu için Garanti'nin Amazon'a taksit yapmadığından bile haberim yoktu açıkçası.

Amazon konusunda en iyi kampanyalar İşbankası tarafından sunulur genelde.

Şu an  1-15 Ekim 2024 tarihleri arasında Amazon.com.tr’den tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 1.000 TL ve üzeri her alışverişinize 150 TL, toplamda 750 TL MaxiPuan! kampanyası var mesela.

Ara ara da İşbank faizsiz 9 taksite kadar çıkıyor Amazon'da.

Meraklılarına duyurulur.

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt

Aidatı aşırı yüksek.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    bende bi bonus diji var bide flexi
    bonusta üst segmentli kartlara gerek yok bence:)
    bi vakıf metale 1000₺ aidat ödicem onun dışında diğer bankaları ücretsiz halledicez inş

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Platinum karta özel kampanyalar geliyor bazen. Platinum kart her ay internet alışverişlerine 42 lira verdiği için aidatın yarısı çıkar zaten.

Bende beş altı tane kart var ama platinum bonus diji troy ve money bonus aktif kullandıklarım.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Evet etmediğini biliyorum hocam, herhangi bir iş birliği yapılmadı çünkü bugüne kadar Amazon ile ama bu taksit kampanyası ile birlikte belli ki bir anlaşma yapılmış.

Yani iki firma birbirini tanımış anlamına geliyor bu, görüşme olmadan taksit kampanyası yapmazlar. İleride e-ticaret kampanyalarına Amazon'un dahil edilebileceği anlamına geliyor bu.

Paylaştığım görselde de görüldüğü üzere "Bonusflaş'ta ilk kez"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 6 Ekim 2024; 19:40:7 >

Zaten iyzico'nun garanti posundan tahsilat gerçekleşiyordu, garanti iyzico'yu aradan çıkar gel sana sanal pos vereceğim, oran valörde bu, anlaşalım demişte olabilir :)

• curky C kullanıcısına yanıt
    iyzico kullanımı devam ediyor hocam, şu an müşteri olarak görebildiğimiz kadarıyla taksit ve American Express Program Ortaklığı anlaşması yapılmış.

Android uygulamasina halen gelmedi bu guncelleme.

• Doğrudur hocam, bazı iOS kullanıcılarına da daha gelmemiş. Zamanla açıyorlar herhalde özellikleri müşterilere, bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Önceden haberini vermiş olayım ben :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 10 Ekim 2024; 17:29:35 >

Su an web arayuzunden bakinca eski calistigim is yeri bilgileri var halen, ustelik yeni isimde de maas musterisiyim. Web arayuzunden bu bilgiler degistirilemiyor. Bu guncelleme sonrası uygulamadan degistirebilicez sanırım dogru mudur?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.