Şimdi Ara

🍀 Garanti BBVA [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
420
Cevap
45
Favori
43.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaş kartı kapatma talebinde bulundum 2 gün önce ekstre yarın kesilecek kartı kapattığım için aidat yansımaz değil mi 7 gün sonra kapatıyorlar ya ekstre de yarın kesilecek sorun olur mu sizce?
  • özket kullanıcısına yanıt

harcama sözüne geri veriliyor

• DarthWorm kullanıcısına yanıt

Aradığımda 125 teklif ettiler bu sözü hangi kanaldan alacağım?

• selamlar garanti paracard bonus kartım var eylül ayında kişiye özel 500/75 bonus kampanyası gelmişti Trendyol ve Hepsiburada da geçerli ancak Hepsiburadadan yaptığım her alışveriş Pos bilgisi kısmında HEPSİPAY-HEPSİBURADA olarak gözüküyor bu sebeple kampanya geçersiz kılınmış itirazım reddedilmiş arkadaşımın kartından denedim onda da HEPSİPAY olarak gözüküyor ben mi yanlış yapıyorum yoksa yardımcı olursanız sevinirim
  • criminalet kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Hepsiburada'da şöyle bir durum söz konusu;

Ödeme sayfasında görüntülenen ilk 4 ödeme seçeneği (Bakiyeni kullan kartla öde, Kartla öde, Hepsiburada Limiti ile öde, Hepsifinans ile öde) HepsiPay cüzdanı kapsamında gerçekleşiyor. Sistem bunu cüzdan ödemesi olarak algılıyor.

Bunun yerine Diğer Ödeme Seçenekleri bölümünden Dijital Banka Ödemeleri'ni seçerek GarantiPay ile ödeme yapılırsa "HEPSIBURADA" diye yansıyacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 7 Kasım 2024; 9:53:47 >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Herkese selam, yeni iş yerim garanti ile anlaşmış ben de bir miktar paramı QR ile hesabıma aktarmaya çalıştım. Yaklaşık 3 bin liradan 20 30 lira geri verdi ve onayladım. Normalde para yatırınca falan sms gelir ben de bakarım ama bu sefer gelmedi önemsemedim yeni hesap ilk hareketler belki de ayarı yapmadım dedim. 10 dk sonra hesaba girdim baktım para yok hemen aradım iletşime geçtim ve 7 gün içerisinde bana dönüş yapılacağı bildirildi. Ne konum istendi ne de başka bir şey. Nasıl bulacaklar bunu şimdi ?

Edit: 2. Günde iademi aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birdemetyesilsogan -- 7 Kasım 2024; 20:6:12 >
  • Garanti'den ilk kredi kartımı 1 yıl kart aidatı olmaması şeklinde yeni müşteri olarak Ocak 2024'te aldım. Daha sonra o kartı kapatarak Mart ayında yeni karta başvurdum. Mayıs ayında bu kartı da kapatarak yeni karta başvurdum. (Bu işlemleri troy-mc vs. değişimi için yaptım çünkü eski kartı yeni tipteki ile değiştiremiyorduk.) Temmuz ayında ise tarafıma daha önceden de birkaç kere attıkları "platinuma başvurun 1 yıl kart ücreti ödemeyin" cümlesine güvenerek son aldığım yani Mayıs ayında aldığım kartı platinum olarak yeniledim.

Şimdi işler şurada karışıyor:

1) Kart aidatı benden Ocak 2025te mi alınacak?

2) Her defasında kartı kapatıp yenisini açtığım için martta veya mayısta mı alınacak?

3) Gelen bildirime göre temmuz ayında mı alınacak?

Eğer Ocak ayında aidat keserlerse bildirim mesajının olduğundan bahsedip geri iade ya da genel olarak platinum karta iade alınabilir mi?

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam aldığınız kart Bonus ise, Bonus kartlarda (GS Bonus, BJK Bonus, Trabzonspor Bonus ve Flexi hariç) yıllık kart ücreti, kartın ilk açılışını takip eden 12 ayın sonunda kartlara yansıtılır.

Kapattığınız kartları unutun, şayet açık tutma sözü gibi işlemler yapılmadıysa, onlarla ilgili bir işlem yapılmayacaktır.

Mayıs 2024'te kartı kullanmaya başladığınızı varsayarsak, Mayıs 2025'te yansıması gereken yıllık kart ücreti anlaştığınız için size yansıtılmayacak. Bir sonraki ödeme olan Mayıs 2026'da kart ücreti tarafınıza yansıyacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 8 Kasım 2024; 13:37:30 >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Hocam soracağım soruyu sormayı unutmuşum ama fark edip cevaplamışsınız. Teşekkürler.

İlk müşteri olandan da 1 yıl kart aidatı yok diyorlar, eski müşteri de kart alınca 1 yıl sonra kart aidatı ödüyor bir farkımız var mı diye düşünüyordum sormayı unutmuştum.

Bir de hocam herhangi bir anlaşma sağlamadım. Sadece yeni müşteriye 1 yıl aidat yok kampanyası gibi bir kampanya ile ilk müşteri olduğum var o kadar. Bir yanlış anlaşılma varsa düzelteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 8 Kasım 2024; 14:2:33 >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    O zaman kapattığınız kartlar ile ilgili bir sorun yaşamazsınız, onlar ile yararlandığınız kampanyaları unutabilirsiniz. En son Platinum kartınız için katıldığınız ilk yıl kart aidatı yok kampanyasından yararlanmış olacaksınız.

Kart aidatı alınmasına yönelik tarihleri aşağıda belirttim ancak yine de teyit edip rahat etmek isterseniz, müşteri hizmetleri ile de görüşebilirsiniz.
  • Avans hesaptan taksitli nakit avans çekmek istediğimde %3,99 oran çıkıyor. Bu bir fırsat mıdır yoksa hep mi böyle? Oran iyiyse çekip kartları ödemeyi düşünüyorum...

• Kampec kullanıcısına yanıt

Hocam kredi kartından nakit avans mı çekıyorsunuz bende 1,99 müşteriye özel 31 kasıma kadar yazıyor

• AsilTürk68 A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam nakit avans hesabından, kredi kartı gibi 25000 limiti yok kaç limit varsa hepsini taksitli çekebiliyorsunuz.
  • Kampec kullanıcısına yanıt

kişie özel gelmiş

• garantinin 9 aylık bilançolarına baktım net karı 66 milyar tl ile en çok kar eden banka olmuş arkasından ziraat geliyor kamu olduğu için

yapı krediyi net karla 3 e katlamışlar bu nasıl yapıyorlarsa herhalde maaş hesabı en fazla olan banka ondan

• Ben bu bankayı anlamadım arkadaş, 4 senedir maaş müşterisiyiz komisyon aldık 6 ay önce, baktığın zaman memnunuzda ama benim özelimde bana 250bin kredi ön onayfı 3,66'dan günümüz şartlarında fena değil oran ama gel gelelim e-haciz diye bir muhabbetti var bu bankanın 4 senedir aynı. Hiç bir ürünü kullanamıyorum ne kredi ne avans hesap ne k.kartı vs. diğer bankalar sıraya girmiş şekilde ama faizleri yüksek maaş aldığım banka bana e-haciz adında saçma sapan bir şey sunuyor önüme, üstelik ne uyapta ne vergi dairesi başkanlığında ne de e-devlet üzerinde böyle bir borcum yok, üstelik icra dairesi başkanlığına gittiğimde dosya zaöan aşımına uğramış diyor.
    Şikayet Var'da sürüsüyle böyle konu mevcut. Açıkçası 250bin verdiği faiz oranı güzel almak istedim ön onaylı ama e-haciz yüzünden alamıyorum. Hani borcumu nereye ödüycem varsa bile onu da bilmiyorum bütün ödemeler düzenli olmasa zaten bu kredi çıkmaz, ama e-haciz adı altında red yiyorum. Ödeyenler var yine kalkmadı diye şikayet ediyorlar. İcra temiz kağıt gönderiyor yine kalkmıyormuş, ne saçma bir şey. Konu hakkında bilgisi olan var mı, bu durumu nasıl aşıcaz baktığın zaman mağdur çok. Konu hakkında fikirleri olan ya da bu durumu çözen varsa mesajlarını bekliyoruz.

• mavikıs M kullanıcısına yanıt

%80 piyasaya hakim şuan anlaşmalı üye işyerleri ve kart seçeneği en çok taksit sağladığı için

• Lion_Army kullanıcısına yanıt

findekse bakın oradan herşey görnür

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.