Bende aradım da biz göremiyoruz 9 Ocak'ta kontrol edebilirim diyor Harcadık bakalım inş. yatar sorunsuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🍀 Garanti BBVA [ANA KONU] (23. sayfa)
-
-
çok alışverişveriş yapmıyosanız aidatsız flexi var türkiyede en çok kullanılan kredi kartı olarak lider ve en sevilen
bunu ben söylemiyorum inanmayanlar alttaki linki okuyunca ne diyecek merak ediyorum
TÜRKİYE’DE 9 YILDIR EN ÇOK SEVİLEN KREDİ KARTI
18 MİLYONDAN FAZLA BONUS MÜŞTERİSİ
HER AY 300’DEN FAZLA KAMPANYA
HER AY 15.000 TL'YE VARAN BONUS KAZANMA FIRSATI**
ÜCRETSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS
www.bonus.com.trBonus Flexi | Kredi Kartı Başvuru | Garanti Bonushttps://www.bonus.com.tr/bonus-flexi-hemen-basvur?SourceCode=5C060095
-
-
banada 500/500 geldi kredi kartına
-
quote:
Miles&Smiles Diamond Kredi Kartı ile daha fazla Mil, indirim ve ekstra ayrıcalıkları kart sahipleri ile buluşturuyoruz.
Garanti BBVA olarak sunduğumuz Miles&Smiles Diamond ile kart sahiplerini 5,5 kata kadar ekstra Mil kazanma imkanı bekliyor.
Ayrıca kart sahipleri yurt içi ve yurt dışı havaalanlarında lounge ayrıcalığından yılda 8 defa 1 misafiriyle birlikte yararlanabilecekler ve yılda 2 kez ücretsiz İGA Vale hizmeti, 8 kez Fast Track geçiş hakkından da faydalanabilecekler.
Yurt dışı seyahatlerinde Uber’de %20 indirim ve İGA Buggy hizmetinden yılda 2 kez ücretsiz yararlanma gibi fırsatlar da Miles&Smiles Diamond Kredi Kartı ile kart sahiplerini bekleyen ayrıcalıklar arasında yer alıyor.
Yurt dışındaki restoran ve otel harcamalarında ise kart sahiplerini bankamızdaki varlık tutarına göre %10’a varan indirim ayrıcalığı bekliyor.quote:
Miles&Smiles Diamond Mastercard/VISA
Yıllık Üyelik Bedeli: 15.000₺
Miles&Smiles Diamond AMEX
Yıllık Üyelik Bedeli: 850₺
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 25 Aralık 2024; 0:17:1 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar bu ay bana 583 TL yıllık kart aidatı yansıtmışlar. Bu aidatlar çok saçma değil mi? Kampanyaların bir anlamı kalmıyor. İtiraz etsem Garanti iade eder mi? Nasıl yapıyorlar genelde? Geçen seneki aidatı kontrol etmemiştim, farkında olmadan ödeyip geçmişim. Bu sene aynısının olmasını istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşağıdaki konudan fikir alabilirsiniz
Garanti Kart Aidatı İadesi: Koşullar ve Başvuru | DonanımHaber Forum » Sayfa 24
-
Aynısı bana geldiydi geçen hafta müşteri hizmetleri göremeyiz dedi 8 Ocak'ta belli olur diyor 😂
Harcama yaptım gelmezse kayıt açıcam
Sayin …, 15.000 TL ve uzeri Avans Hesap tanimlamaniz durumunda size ozel %5 yerine %2.49'dan baslayan faiz oranlari ile 100.000 TL'ye kadar 12 ay Taksitli Avans Hesap kullanabilirsiniz. Kampanyamizdan aylik %2.49 faiz oraniyla 100.000 TL tutarinda 12 ay Taksitli Avans Hesap kullanildiginda, toplam geri odenecek tutar 122.266,40 TL ve yillik maliyet orani %46,5631'dir. SMS almak istemiyorsaniz IPTAL yazip 3342'ye ucretsiz olarak gonderebilirsiniz. Mersis:0879001756600379. B016
Tarafıma böyle bir mesaj geldi. Ancak uygulamada girdiğimde faiz oranı yüzde 5 olarak gözüküyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende 2.99 görünüyor şu an.
Avans hesap tanımladım. Sonra 2.99’dan taksitli avans çektim. Ama tek kullanımlıkmış, bilseydim daha fazla çekerdim şu an 4.49 gösteriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: -PoseidoN-
Avans hesap tanımladım. Sonra 2.99’dan taksitli avans çektim. Ama tek kullanımlıkmış, bilseydim daha fazla çekerdim şu an 4.49 gösteriyor.Arkadaşlar bunu iptal edip tekrar kullansam gene 2.99 dan verirmi acaba.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -PoseidoN-Arkadaşlar bunu iptal edip tekrar kullansam gene 2.99 dan verirmi acaba.
Alıntıları GösterDenedim iptal ettim, tekrar başka tutardan başvurdum gene 2.99 dan verdi.
-
Merhaba bir sorum olacak Garanti Miles and Smiles millerini Beymen’de kullanabiliyor muyuz? Kullanabiliyorsak tl karşılığı nedir acaba?
Merhaba, bildiğim kadarıyla hayır. Turkish Airlines mobil uygulaması üzerinden Shop&Miles sekmesine giderek millerinizi nerelerde harcıyabileceğinizi görüntüleyebilirsiniz.
Şu an için yalnızca bu markalar görünüyor;
quote:
• IGA Pass
• Espressolab
• Altınyıldız Classics
• Amazon Türkiye
• IKEA Türkiye
• Biletix
• Godiva Türkiye
• Hatemoğlu
• Halalbooking
• Hotiç
• LC Waikiki
• Madame Coco
• Moonsports
• Petrol Ofisi (Her istasyonda geçerli değil, teyit gerekli)
• Setcard
• Shell Türkiye (Her istasyonda geçerli değil, teyit gerekli)
• Teknosa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 13 Ocak 2025; 19:48:38 >
shell ve po her istasyonda geçmiyor önceden sormak gerekli çoğu firma yüksek komisyondan dolayı pos değişiyor
-
Teşekkürler hocam, "(Her istasyonda geçerli değil, teyit gerekli)" şeklinde revize ettim ikisini de. Yanlış bilgilendirme olmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 13 Ocak 2025; 19:49:22 >
-
Taksitli avans size özel faiz oranıyla diye bildirim geliyor tıklıyorum %5.00 ne alaka anlamadım.? ,😒
Merhaba hocam,
Geçen ay bonus flashdan 2 kampanya ya katıldık.Alışverişden öncede teyit için müşteri hizmetlerini aradık, hepsi burada dan garantipay ile ödeyeceğimi söyledim kazanım olur dedi.
Bonuslar yatmadı 2 defa şikayet kaydı oluşturdum olumsuz diyorlar, görüşmede garantipay dememişsiniz diyor. Görüşme kaydı bendede var ve açıkca garantipay diye söylüyorum.
Bize yazın kısmına ses dosyası eklenemiyor, bu ses kaydını ekleyip talep oluşturacağım bir e-posta adresi var mı garantinin, yada nasıl bir yol izlemeliyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X