|
🍀 Garanti BBVA [ANA KONU] (20. sayfa)
-
-
Arkadaşlar, M&S kart aidat iadesi için ne yapmalıyım? Daha önce birkaç ay kullandım ama mil az verdiği için kullanmayı bıraktım. Az önce hesap özetinde kart aidatı borcu olarak 1.131 TL’yi görünce şok yaşadım. Sanki önceden de ödemiştim. Kart 1 yıldır bende. -
Merhaba hocam, 180 gün aralıksız kullanılmayan kartlardan aidat alınamaz. Şayet aidat yansımadan 180 gün öncesinde bir işlem yaptıysanız kart aktif kabul edilir ve aidat yansıtılır.
İhtimal vermiyorum ancak bir yıl içerisinde iki kez çekildiğinden şüpheleniyorsanız, Garanti BBVA Mobil'den kartınıza tıkladıktan sonra Kart Hareketleri / Ekstre bölümünden Ekstre'yi seçerek geçmişte hangi ayda yıllık kart aidatı alındığını görüntüleyebilirsiniz.
Muhtemelen geçen sene bu zamanlarda aldığınız için kartınız ikinci senesine girmiş olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 12 Ekim 2024; 15:57:50 > -
-
@iDoctor Garanti BBVA, vakıfbank sky limit, işbank iş'te limit gibi bankacılık ürünleri arasınd limit aktarımı yapılabilecek bir bankacılık hizmeti sunuyormu veya sunacakmı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 12 Ekim 2024; 22:7:8 > -
Merhaba hocam, geç cevap için kusura bakmayın. Bildiğim kadarıyla BBVA'nın şu an böyle bir ürünü yok, ileride olur mu hiçbir fikrim de yok.
Sadece Vakıfbank olsa, Garanti umursamayabilirdi ama İş Bankası'nı her daim rakip olarak gördükleri için benzer ürünler çıkararak rakip olmak isteyebilirler. -
Teşekkürler hocam. -
ertelenmiş 750 tl öyle söylenti mevcut
-
Erteleme değilde
Her yıl Ocak 5-15 arası bakilacak.
Eğer kart 100.000 be yukarısı ise alinacak 90-99.000 ise alınmayacak.
Bankalar ile konuşulup bonuc/chip/mil teklif edilsin sözleri var.
-
Olay 750 değil aslında.
Para bizim degil bankanın borc veriyor ondan istiyor devlet.
*Diyanete harcanan bütçeden kesilsin
*Milletvekili maaşından kesilsin
*Bankada parası olandan kesilsin
*Dolar/Euro hesabı olandan kesilsin.
*Borsa yatirim kripto para kullananlardan kesilsin.
*2-3 evi olandan kesilsin
*2-3 arabası olandan kesilsin
*Maaşı 40.000 ve üzeri olandan
*Al-Satci galericilerden
*Emlakçılardan
*Rent-a car arac kiralamacilardan kesilsin!!
-
maaşı 40bin üzeri olan yeterince vergi veriyor ki 40bin para değil bu devirde.
bankada parası olandan vergi kesilsin demişsiniz, neden ? tüketmeyip birikim yaptıkları için mi ? bugün bu halde olmamızın sebebi olmayan para ile yapılan tüketim değil mi ?
normalde ekmeği bile kartla alırım ki fiş kesmeyen esnaf paşa paşa o fişi kessin. ama 750tl yi aldıkları anda bende nakite dönerim şahsen.
yazdığınız bazı maddeler komik. vergi adaleti sağlanmalı demeniz yeterli. mesela fiş kesmeyen bir esnaf, neye göre gelir beyan ediyor ? ettiği gelir beyanı doğru mu ? asıl konuşulması gereken bunlar.
-
Haklısınız ama benim param yok.
Banka bana 170.000 limitli kart vermiş.
O zaman bu para bankanın devlet benden degil bankadan alsın kesinti yapsın.
Benim bankada param olsa yatırım/birikim 750tl degil 1000 tl kesilsin ama olmayan paradan
Hatta sahibi banka iken neden 100.000 üstü kesinti yapılacak.
Ne oldu insanlar 2 ay önceden söylediler 99.000 düşürdüler limiti.
2 ay sonra çıkıp kart limiti 60.000 yukarısı 750.000 mi versin diyecekler...
Sözde şöyle böyle iyiyiz Almanya, Amerika dünya bizi kıskanıyor kasa boş!!
Utanmasinlar Canlı yayin yapip IBAN verip para istesinler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 17 Ekim 2024; 0:38:18 > -
Ödeme güvenceli kredi nedir, emekli zaten krediyi çekecek kişi. Bankaya güven olmaz huylandırıyorlar insanı.
-
Aidatsız bonus var mı? -
Bonus flexi var hocam aidatsız -
Teşekkürler -
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!
Garanti BBVAyoutubeEN BÜYÜK BAYRAM | 29 Ekimhttps://www.youtube.com/watch?si=I1bYo9mF3vYAPZ4H&v=DWte-x2xI68&feature=youtu.be
-
Arkadaslar
Kullanabilecegim en iyi kart suanda hangisi? Bonus trink kullaniyorum. Shop&fly mi yoksa digerleri mi? -
Garanti bankası ilginç bir şekilde hem avans hesap hem kredi limiti musluklarını açtı bana çok tuhaf. aylardır herşeye red veriyordu dün kendi teklif gönderdi. aynı bankada kk yapılandırmam mevcut ama 13 aydır düzenli ödüyorum.
-
Arkadaşlar garanti Bankası 675 TL kart ücreti kesmiş bunu iade alabilmenin herhangi bir yolu var mı teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X