Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemnalbant -- 20 Mart 2024; 14:39:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yok hocam istediğini alabilirsib < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kart findeks'de görünmüyor ama harcıyorum sorun yok. |
Olmazsa bir de bonus flastan deneyin hocam. Oradan başvuru yapın, müşteri hizmetleri sizi arar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
..... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 24 Mart 2024; 23:15:13 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Garanti maaş müşterisiyiz.Eft/havale ücretsizdi,ücretliye çevirmişler.Kredi kartıda vardı aidatta ödetecekler sanırım |
garanti üye olup 0 faizli 20 kredi için başvurdum onaylandı fakat gelir belgesi istediler. gönderdim ama 3 gündür haber yok. |
Merhaba, Eşimin ve kendimin hesabından %5 oranla 100k + 100k 2 ayrı taksitli nakit avans kullanmak mı mantıklı yoksa tek bir hesaptan 4.88 oranla tek bir ihtiyaç kredisi çekmek mi mantıklı ? |
Hocam şuan Taksitli Nakit Avans 3 Taksit + taksitli Para da şuan kullanılamıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep~DarkNeSs -- 9 Nisan 2024; 13:40:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |