Şimdi Ara

garanti cep sifrematik nasıl yukleniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    garanti bankasının cep sifrematiğini nasıl yükleyecegiz? bir türlü beceremedim. biryerlerde bir ayar eksiğimi var acaba? push2wap diye bir sistemle geliyormus sifrematik programı! 6600a rahatlıkla geldi! benim PPC ise İ-mate tmobile. ne yapmalı nasıl olmalı?
    yardımlar ve cevaplar için teşekkürler.
    KeremPo

• garanti bankası hesabına internetten gir, oradan cep şifrematik bölümüne gir, orası zaten seni yönlendirecektir. senin tek yapman gereken arada sana gelen mesajdan programı telefonuna indirmek
    sadece telefonunda mutlaka java olmalı
  • aynen dediklerini yapmıştım zaten. ama mesaj gelmiyor.
    java nasıl yukleniyor bu alete bilen var mı?
    telefon I-MATE pda

teşekkürler
  • eet iphone a da mesaj gelmiyorki programı kurasın çalıştırasın.Nası olcak bu iş:D
  • program elinde olan bir yere yükleyebilir mi? wap push mesajı pda'ya gelmiyor ama java var. cep şifrematik install programı lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SyntaxError

program elinde olan bir yere yükleyebilir mi? wap push mesajı pda'ya gelmiyor ama java var. cep şifrematik install programı lazım...

Pdalarda Wap Push Mesajı Nasıl Alınır Burayı bir incele dostum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vipline

quote:

Orjinalden alıntı: SyntaxError

program elinde olan bir yere yükleyebilir mi? wap push mesajı pda'ya gelmiyor ama java var. cep şifrematik install programı lazım...

Pdalarda Wap Push Mesajı Nasıl Alınır Burayı bir incele dostum.

tamam cep şifrematik programını yükledim ve şu ekran çıktı. ama seri no gir bölümüne bir şey yazamıyorum. sorun nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyntaxError -- 5 Mart 2009; 12:00:58 >

• Farklı bir java programı yükleyerek denediniz mi?
  • bende esmertec java var. başka bir program önerebilir misiniz?
  • Bende aynısını kullanıyorum fakat versiyon farkı olabilir. Pm attım.
  • teşekkürler, akşama bakacağım...
  • Rica ederim İnşallah işe yarar.
  • akşam programı yükledim ancak yine aynı sorun var
  • bir türlü yapamadım başka bir sorun var galiba...
  • yeni başlık açarak kirlilik yapmak istemedim, bir seneyi aşkındır ölü konuyu hortlatıyorum pardon :)

cep şifrematiği 6300 a yükledim, o pin vs girilecek ekran herşey geliyor, sıkıntı yok. sormak istediğim, her internet şubesine girmek istediğimde bu program cep telefonundan internete bağlanıp mı onay verecek? yani her seferinde GPRS bağlantı ücreti ödeyecek miyim?
  • bağlanmıyormuş ;) saygılar
  • ben p535'e yükledim, şifre alıyorum ancak cep şubeye gir dediğimde hiç hareket olmuyor daha önce başına gelen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.