Şimdi Ara

Garanti değişim sonrası sarı ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 5s cihazımı alalı yaklaşık 10 ay oldu .sıfır kutusunda aldım ve 2 ay aradan sonra sürekli şarj aleti bozmaya başladı nerdeyse ayda 2 kere şarj aleti bozuluyordu ve şarjım 3 saat kadar anca gidiyordu en sonunda aldığım bayi ye telefonu verdim ve garantiye gönderdiler . Cihazım 3 hafta sonra değişmiş bir şekilde geldi . Fakat geldiğinde kontrol ettiğim zaman bariz bir şekilde EKRAN SARI .yanımda başka bir iphone 5s vardı onunla da karşılaştırdık bariz bir şekilde ekran sarı sıfır cihaz olmasına rağmen. Kabul etmek istemedim cihazı geri gönderilmesini istedim Bayideki kişi biraz kullan telefon ısınması lazım falan ekran düzelir dedi ve cihazı aldım . Aradan 1 hafta geçti ve hala ekranım sarı tekrar değiştirmek istiyorum ama zaten cihaz garantiden 0 geldi . Tekrar göndersem gönderirler mi sıfır cihaz .yada yapmam gereken nedir ? Ekran fotosu çekip koyuyorum umarım belli olur
     Garanti  değişim sonrası sarı ekran Garanti  değişim sonrası sarı ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan0 -- 16 Temmuz 2015; 3:50:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diğer cihazın ekranı da bu şekilde
     Garanti  değişim sonrası sarı ekran

• ozan0 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen yazılımları farklı donanımsal sorun olsa ss aldığında göremezsin yazılıklarını kontrol et eminim farklıdır aynı yazılımı Yüklediğin de düzelir düzelmezse restore et eksin çözüm 👍🏻

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sorun ss aldığında belli olmaz dostum.

• o dediğin renk farkını ss ile görmen imkansız. onun nedeni beyaz olan arkadaşın kullandığı duvar kağıdı farklı. iphone un arama uygulamasının arayüzü transparan ne koyarsan ona göre renklenir hafifte olsa.

• Arkadaşlar iki cihaz da en son Güncelleme yüklü foto çektim ikisinde yan yana farkı anlarsınız zaten

• Yukarıda bir arkadaş da söylemiş duvar kağıdına göre farklılık gösterebiliyor. Ayrıca donanımsal bir sorun olsa SS alınca belli olmaz. İstersen bi yazılımı yenileyebilirsin ama büyük ihtimalle duvar kağıdı kaynaklıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Degisim cihazinin ekrani sari cikinca ekran degisiyor hocam,degisim
    cihazimin ekrani 2 sefer degisti,yani bende boyle bir uygulama yapildi,cihaz degisimi istedim olmuyor dediler,en sonunda en az sarili ekran takildi,komple bembeyazda degil acikcasi,tamamen kronik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan0

Arkadaşlar iki cihaz da en son Güncelleme yüklü foto çektim ikisinde yan yana farkı anlarsınız zaten

Bu olay iphone 4 ten beri olan birsey bircok cihazdada mevcut ancak 2 cihaz yantana getirince fark ediyorsun ve bu sekilde bunu anlayamassin google dan 2 tane düz beyaz ekran aç "white" yazip kaydet ikisinede yanyana koy ve bak ven bircok cihazda denedim bunu ipadler de dahil kronik bir sorun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.