Şimdi Ara

Ekran kartı fırınlama sonrası sigorta atması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar eski ekran kartımda ekranda sürekli çizgiler vs çıkıyordu bende fırınlamaya karar verdim.180 ila 200 derecede 5-7 dk süreyle fırınlamanın ideal olduğunu söylemiş çoğu kişi.Bende yaptım en sonunda kartı fırına verdim 5 dk pişti 200 derecede.Neyse efenim kart soğudu 1 saat sonra taktım denedim çizgiler vs gitti gayet güzel görünüyordu ancak 10-15 dk sonra bulunduğum odanın,salonun ve oturma odasının bağlı olduğu sigorta birden bire attı.Sigortayı kaldırdım pc yi açtım bu seferde odanın lambayı açınca attı.Daha sonra da bir sakatlık olmasın diye kartı çıkardım pc yi açtım bi sorun çıkmadı çizgileri düzelttik ama daha beter oldu.Ekran kartının güç dengesini mi yaktık naptık fazla güç çekiyor heralde tamiri olur mu bunun yoksa çöp mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizkral8312 -- 30 Eylül 2017; 6:59:28 >

• Tamamen çöp kardeşim tüm heryeri ısıtılmaz kim söyledi ise amatörce aktarmış.Gemiş olsun anakarttan olmamışsınız bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: carso

Tamamen çöp kardeşim tüm heryeri ısıtılmaz kim söyledi ise amatörce aktarmış.Gemiş olsun anakarttan olmamışsınız bari

Anakartta bir sıkıntı görünmüyor şimdilik çalışıyor,ilerde ne olur bilmem.Kartla ilgili yapacak bişey yok sanırsam.Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.