Şimdi Ara

Garanti kapsamı dışındaki cihazların ücretli değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba İphone 7 cihazım aramalarda ses verip almıyor ve her kapatıp açtığımda 5-10 dk loop a girip sonrasında aciliyor. KVk yetkili servisi anakart arıza olduğunu ve ücretli cihaz değişimi yapılabileceğini raporladi fakat ücret 1750₺ dolayisiyla şansımı yetkili olmayan servislerde tamir yönünde değerlendirmek istiyorum. Fakat tamir olmazsa tekrar ücreti ile yetkili serviste degistirmem gerekecektir. Başka bir serviste cihaz açıldığı zaman apple yetkili servisi ücretli cihaz değişimi yapmaktamidir? Bilgisi olan fikirlerini paylaşır ise sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ondemand -- 8 Şubat 2018; 18:50:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• anakartla sevişmediğinize göre nasıl müşteri hatası oluyor bence genpaya gönderin birde onlar baksın kvkya pek güvenmiyorum önceden yaşadığım bir olaydan dolayı

edit: en son başarı teknik servise göndermiştim müşteri hizmetleri hariç hızlı bir çözüm üretmişlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendindenvazgeçenadam -- 8 Şubat 2018; 23:55:41 >
  • Garanti bittigi icin ücret talep ettiler. Ana kart arızalarında garanti olmasada ücretsiz değişimmi yapılıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.