Şimdi Ara

garanti sms onayı gelmeden para çekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben istiyorum ki kartımla alışveriş yapacağım zaman örneğin telefon faturasını ödeyeceğim turkcellden işlemin sonunda parayı çekerken son kez sms ile onay kodu istesin. benim kart bilgilerimi yazdığım zaman ve arkadaki güvenlik kodunu girdiğim zaman hemen parayı çekiyor sms göndermeden. bunu nasıl düzeltebilirim.

örneğin arkadaşın telefonuna okey plus oyununa çip yükledik onun kartı olmadığı için benim kartı kullandık kart numarasını ve güvenlik kodunu yazdığı anda parayı çekebildi ne bi onay ne bir sms gelmiyor. arkadaş güvenilir olmasa kart bilgileri kaldı onda istediği zaman kullanabilir çünkü onay falan bir şey yok.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Garanti Bankası SMS Onayı Gelmeden Para Çekme Sorunu

Garanti Bankası müşterileri, ATM'lerden para çekerken SMS onayı almadan para çektiklerini bildiriyor. Bu sorun, özellikle "Garanti ATM'den para çekerken SMS kapatma" işlemini gerçekleştiren müşterilerde görülüyor.

Bu sorundan etkilenen müşteriler, "SMS onayı gelmeden alışveriş sorunu" ve "Onay kodu gelmeden alışveriş" gibi sorunlarla da karşılaşabiliyor. "Garanti SMS gelmiyor" şikayetleri de sıklıkla dile getiriliyor.

Garanti Bankası, sorunun farkında olduğunu ve çözmek için çalıştığını açıkladı. Müşterilerin, bu sorunla karşılaşmaları halinde en yakın şubeye başvurmaları veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeleri öneriliyor.

Sorunun çözülene kadar müşterilerin, ATM'lerden para çekerken SMS onayının aktif olduğundan emin olmaları öneriliyor. Bu işlem, "Garanti ATM'den para çekerken SMS" özelliğinden etkinleştirilebilir.

Sorunun tekrar yaşanmaması için Garanti Bankası'nın sorunu en kısa sürede çözmesi ve müşterilerine bilgi vermesi bekleniyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 3D onay sistemi olmayan sitelerde oluyor bu durum bunun için birşey yapamazsınız
  • Bankalar 3D onay sistemini zorunlu kılmıyor, yapabilecek bir şey yok. Ama güvenliği farklı bir şekilde sağlayabilirsiniz. Sanal kart oluşturun. Asıl kart ve sanal kart internet alışverişlerine kapalı olsun. İnternetten alışveriş yapacağınız zaman garanti Cep Şube'den Sanal kartınızı internetten alışverişlere açın, işlem bittikten sonra tekrar kapatın. Bu şekilde kart bilgileriniz çalınsa veya başkasının eline geçse bile kredi kartınızdan tek kuruş harcama yapamazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.