Şimdi Ara

Garanti Trendyol 100 40 indirim veriyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
8
Favori
20.363
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün kampanya şartlarını taşıyoruz ama kampanya gözükmüyor bir bende mi böyle acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibine teşekkürler 2 kilo Antep fıstığını iyi fiyata aldım
  • Seni özledik ile birleşiyor mu deneyen varmı
  • Konu sahibine teşekkürler gece gece konuya denk geldim ve ben de aldım. 3-5 ihtiyaç vardı onları gidereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: universty3

Akbank sağolsun tüm müşterilere veriyor.garanti ise nasıl az kişiye verebilirim modunda.akbank'dan öğreneceği çok şey var.

Aynen. Yok masttercard olacak, yok Ağustos tan beri alışveriş olmayacak, takla da atalım mi namussuzlarGaranti Trendyol 100 40 indirim veriyor Garanti Trendyol 100 40 indirim veriyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 2 Şubat 2021; 8:26:15 >
  • onur1155 kullanıcısına yanıt

Erken davranmışsınız hocam 360 a kadar yolu var. Garanti Trendyol 100 40 indirim veriyor 

• Kullanmayacak olursa ücretsiz verebilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: porazo

Kullanmayacak olursa ücretsiz verebilir mi ?

satiyim kardeşime

• Arkadaşlar Kullanmayacak olursa uyguna alabilirim
  • Merhaba arkadaşlar. Uygun bir fiyata ben de alabilirim kodu

• kullanmayacak ya da satacak olan varsa pmGaranti Trendyol 100 40 indirim veriyor 

• universty3 kullanıcısına yanıt
    Akbank nasıl veriyor link var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Akbank nasıl veriyor link var mı?
    Geçenlerde alt limitsiz Hepsiburada 20 TL çeki verilmişti ondan bahsediyordur (oda bitti zaten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 3 Şubat 2021; 19:27:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can851

Geçenlerde alt limitsiz Hepsiburada 20 TL çeki verilmişti ondan bahsediyordur (oda bitti zaten)

Alıntıları Göster
    İyi de Trendyol konusunda, Akbank hiç uğraştırmadan veriyo yazmış..11 kişi de artılamış..forum ne içiyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 3 Şubat 2021; 19:46:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

İyi de Trendyol konusunda, Akbank hiç uğraştırmadan veriyo yazmış..11 kişi de artılamış..forum ne içiyor acaba

Alıntıları Göster
    Geçenlerde Akbank Mobil Hepsiburada' da geçerli 20 TL alt limitsiz kupon dağıttı (Forumda konusu mevcut) ama kupon kullanım süresi bitti ben bunu söyledim arkadaş da büyük ihtimalle bundan bahsetmiştir sorunuzun yanıtını bilemem ama durum bu

• Benim bildiğim kupon fiyatı düşürür. Bana gelen yükseltiyor. Aman yüzümüz gülmesin.
    Garanti Trendyol 100 40 indirim veriyor Garanti Trendyol 100 40 indirim veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglera Beta -- 4 Şubat 2021; 22:21:49 >

• Tiglera Beta T kullanıcısına yanıt
    Klasik Trendyol hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: porazo

Bütün kampanya şartlarını taşıyoruz ama kampanya gözükmüyor bir bende mi böyle acaba?

bende de uygulamada gözükmüyor . sebebı nedır kı acaba

• Arkadaşlar elinde kodu olan varsa makul bir fiyata alabilirim. Papara tosla vs. ile hemen gönderirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.