Bildirim
Garanti Uzatma????
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKF6NLFX
9 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2008 vectra için düşünüyodum 2 yıllığının 2 bin tl ye yakın (1600-1700 civari tam hatırlamıyorum astrada biraz daha düşük olur) olduğunu öğrenince vazgeçtim bence çok pahallı bir nevi kumar oynamak gibi -
bende temmuz 2010 da aldım aynı aracı. sordum ne kadar diye 1250 tl imiş normalde 1100 saydı bana zorlasam 1000 yapardı ama rakam biraz uçuk geldiği için vazgeçtim. -
quote:
Orijinalden alıntı: omergenc23
bende temmuz 2010 da aldım aynı aracı. sordum ne kadar diye 1250 tl imiş normalde 1100 saydı bana zorlasam 1000 yapardı ama rakam biraz uçuk geldiği için vazgeçtim.
1 senelik ücret sanırım değilmi?
peki uzattığımızda garanti kapsamını kısıyorlarmı yoksa yine aynı şekildemi devam edicekmiş?
birde garanti bitimine kadar olan sürede istediğimiz zaman gidip yaptırabiliriz diye biliyorum, öylemidir? -
quote:
Orijinalden alıntı: senturkorkun
quote:
Orijinalden alıntı: omergenc23
bende temmuz 2010 da aldım aynı aracı. sordum ne kadar diye 1250 tl imiş normalde 1100 saydı bana zorlasam 1000 yapardı ama rakam biraz uçuk geldiği için vazgeçtim.
1 senelik ücret sanırım değilmi?
peki uzattığımızda garanti kapsamını kısıyorlarmı yoksa yine aynı şekildemi devam edicekmiş?
birde garanti bitimine kadar olan sürede istediğimiz zaman gidip yaptırabiliriz diye biliyorum, öylemidir?
Opel'de garanti süresini aracınızın garanti süresi bitmeden uzatabiliyorsunuz.Aracınızı yeni aldığınızda uzatırsanız biraz daha ucuza uzatırsınız.Astra Classic 3 için benden 1 yıl için yaklaşık 700 lira istediler.Garanti bitmeden yaparsak 1 yıl için 780 tl civarı olur dediler.
-
acikcasi benim korkum easytronic!, hassas sanziman malum.. En iyisi beklemek, bu sekilde arizasiz surmeye devam edebilirsek garantiyi hic uzatmam heralde. Pazarlikla birlikte aslinda cokta yuksek 1 fiyat sayilmaz, dusunmek lazim , bilgilendirmeleriniz icin tesekkurler. -
+garanti programından faydalanabilmek için aracınızın; 2 yıl ve 50000 km sınırını aşmamış olması gerekiyor.konuyla ilgili yetkili bayilerden bilgi alabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X