Şimdi Ara

GARANTİDE TAMİR SÜRESİ 20 İŞGÜNÜNE İNMİŞTİR !!! HAYIRLI UĞURLU OLSUN.. (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
33
Favori
241.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Urunu teslim ettiginiz andan itibaren servis süresi başlar. Elinizdeki evrak geçerlidir. Yedek parca olmamasi sizi baglamaz. Surec aynidir. 20 is gununde servis veremezlerse para iadesi urun degisimi talep edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsiburada dan telefon almıştım garantisi bitmedi yolladım 12 sinde geçen ayın ... Suan para iadesi istiyorum iade belgesi olmasi lazım deniyor bu ne demek ve ne yapmam lazim

• Bunlar yine ürünü 20 günde teslim etmezler. Biz para iadesi ya da değişim isteriz, firma da servis belgesi ister. Yine bize patlar yani.
  • Birincisi Eylul 12 ise 20 gunu doldurmussunuz. Size zorluk cikariyorlarsa tuketici hakem heyetine basvurun. Bahsedilen iade belgesi telefon ureticisi tarafindan verilen onay. Urun iadesini uretici onaylar. Odemeyi aldiginiz yer size yapar. Uretici aldiginiz yere telefon bedelini oder ya da ucretsiz bir telefon verir.

• Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Eger urunu siz aldiginiz yere gonderdiyseniz kargo evragi yeterli olur. Servis belgesine gerek yok.

• Bugun servise gonderdigim philips tv iade talep etmeme ragmen onarim yapildigi bilgisi verildi cihaz 5 ay evvel teknosadan alinma ve ben iade talep ettim onlar cihazi onarmis ne yapmaliyim arkadaslar bir fikri olan varsa lutfen yol gosterin

• Hocam Selam,

Satıcıyı şikayet edecğim ama fatura adresi sanırım geçersiz.. Ne yapabilirim?
  • klebinho kullanıcısına yanıt
    İade talebiniz icin bazi sartlarin olusmasi gerek. 20 is gunu suresini asiyorlarsa tamirati kabul etmeyip degisim para iadesi talep edebilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar. S7 Edge telefonumun ekranı ben elimde tutarken garip şekilde durduk yere gitmişti. İthalatçı garantili cihaz. Delta servise yolladım. Cumartesiler dahil tam 20 gün oldu bugün. Hala parça bekliyoruz diye oyalıyorlar.

Sıfır cihaz veya para iadesi alabilir miyim? Nasıl/nereye başvuru yapmalıyım?
  • Cumartesileri cikarmaniz gerekecek. 20 is gunu pazartesi dolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

Cumartesileri cikarmaniz gerekecek. 20 is gunu pazartesi dolar.

Ben 3 ekimde kargoya verdim 4 ekimde ellerindeydi. Yarın şikayet etsem olur mu acaba?
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Kargoya verdiginiz gun sure baslar. Urunu kullanamadiginiz surec gecerlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Hocam Selam,

Satıcıyı şikayet edecğim ama fatura adresi sanırım geçersiz.. Ne yapabilirim?

Selam, geç cevap için özür dilerim bildirimlerin arasında kaynamış.

Fatura adresi geçersiz derken? eğer satın aldığınız satıcı dükkanı kapattıysa, veya adresi ulaşılabilir durumda değil ise iadeden üretici/ithalatçı firma sorumlu tutulur. yani satıcının kapatmış olması iade kararı çıkmasına engel değil, mevzuat gereği satıcıdan şikayetçi olmanız gerekiyor. yinede hakem heyetine söylersiniz satıcının adresi ulaşılabilir değil diye.

eğer ki faturada sizin vermiş olduğunuz kendi adresiniz geçersiz ise bu bir sorun teşkil etmez. iade adrese değil banka hesabına yapılıyor. ikamet ettiğiniz bölgedeki hakem heyeti sorumludur. yani faturada verdiğiniz adres bir sorun çıkartacağını sanmam.

bu arada 3 ekim'de verdiyseniz 20 iş günü süresi çoktan geçmiş. başvuru yapabilirsiniz. işgünü sürelerini hesaplarken cumartesi günlerinide dahil edin. 28ekim ve 29ekim'i çıkarmış olmama rağmen 20 işgünü süresi dolmuş.

umarım para iadesi alabilirsiniz, bol şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 3 Kasım 2016; 22:16:38 >

• Selamlar. 08/11/2016 saat 10:00 itibariyle Sony Z3 Compact garantili telefonumu Teleservice Ataşehir şubesine teslim ettim. Teleservice İstanbul şubelerinde Sony bakımı yapılmıyormuş bu arada bilginize. Ankara'ya gönderecekler. Bakalım ne kadar sürecek. Şu an Nokia 1280 renksiz telefonla devam. Nostalji oldu valla
  • ARKADAŞLAR BENİM HTC TELEFONUMU GARANTİYE YOLLADIM 17.10.2016 DA TELESERVİCE DİYE BİR GARANTİ FİRMASINA VERDİM 17,10,2016 DA İNTERNET ADRESİNDE KAYIT ALINDI DİYORDU VE TELEFON ANKARADAYDI DAHA SONRA 04.11.2016 DA 'ÜST SEVİYE YE AKTARILMIŞTIR' DEDİ VE BAKTIĞIMDA TELEFON İSTANBUL A GİTMİŞTİ ANKARADAN BİR KARGO BU KADAR UZUN SÜREDE İSTANBULA GİDEMEYECEĞİNDEN DOLAYI TAHMİNİM TELEFONU BURADA YAPAMADILAR VE İSTANBULA GÖNDERDİLER ŞİMDİ BEN 20 İŞ GÜNÜ OLARAK HESAPLAMAYA KALKACAK OLURSAM 17.10.2016'DAN İTİBAREN Mİ YOKSA 04.11.2016 DAN İTİBAREN Mİ HESAPLIYACAĞIM CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
  • rewer kullanıcısına yanıt
    17.10.2016'DAN İTİBAREN
  • 20 iş günü güzel
  • ARkadaşlar görevini yapmayan ve yetersiz kalan yetkili servisi nereye şikayet edebiliriz biliyor musunuz?
    Amacım bu yetkili servisin (Delta servis) ruhsatını iptal ettirmek.
    mahkemeye gideceksin kardeşim tüketici haklarına hemen çökerler tepelerine
    ben de ruhsatını iptal ettirmek isteyenlerdenim. böyle hizmet anlayışı olmaz.

eylül 2016 dan beri telefonumu bekletiyorlar. 20 iş günü dolmasına ragmen hiç dönüş yapılmadı. böyle servis anlayışı olmaz.

ama ben onlara ulaştım. ulaşamayanlar için
    tel: 0212 963 0500 yada 0850 532 0500
    dahili: 412-413 ilyas bey (müşteri temsilcisi) ya da 416 mehmet bey-damla hanım (satış temsilcisi)
    e-mail: info@deltaservis.com.tr

e mail a cevap veriliyor. telefonu arayıp önünüzde 30 kişi var denilmesi hiç hoşuma gitmiyor. mail a cevap veriyorlar fakat icraat yok.
    telefonu yapılamayan arkadaşlara önerim. önce mail ile açık bir şekilde durumu anlatın. gelen cevaptan memnun kalmazsanız telefon ile arayabilirsiniz.
    benin telefonum 20 iş gününde yapılmayınca telefonu satın aldıgım firmaya ulaştım. firma benim yerime görüşmelerde bulundu fakat servis kötü çalışmıyorlar. bunun üzerine 20 iş günü dolunca tüketici danışma hattını aradım (alo 175). satın aldıgınız firmaya fatura fotokopisi,garanti belgesi fotokopisi, servis kayıt fotokopisi ile birlikte adresiniz ve tel numaranız olan bir dilekçe örnegini posta yoluyla gönderin. 10 gün içinde size dönüş yapılması gerekir. dönüş yapılmazsa posta gönderim tebligatı ve fatura,garanti belgesi,servis kayıt örnegi ile tüketici haklarına başvurabilirsiniz. satıcı firmaya telefon ile ulaştım ve servisin çalışmadıgını söyledim. 20 iş günü dolunca telefonun bir üst modelini sıfır olarak alma hakkınız yada ücretini talep etme hakkınız var. ücret talebi için tüketici hakları devreye giriyor. bir üst model için konuşup satıcı firma ve servis ile anlaşmanız gerek.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.