Şimdi Ara

Garantideki Sony kulaklığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler forum başlıklarına o kadar baktım konuyu açmaya en uygun yer olarak bu bölümü gördüm yanlış yere açmışsam kusura bakmayın.

4-5 ay önce teknosadan sony marka kulaklık aldım.Geçenlerde bozuldu garantisi olduğundan gittim vestel bayisi varmış oraya getirmemi söylediler belgeleri doldurduk samsundaki sony merkezine gönderdiler. Aklıma takılan soruya gelirsek

Kulaklığın garanti belgesinde şöyle yazıyordu.ürün garantiye gönderildiği andan itibaren 10 gün geçer ve hiç haber verilmezse ürün geri gelinceye kadar tüketiciye kullanmak için bir ürün verilmesi gerektiği yazıyordu.geçen hafta pazartesiden bugüne 10 gün geçti. az sonra teknosaya gitsem anlatsam derdimi bana kullanmak adına bir kulaklık verirler mi ?

• Teknosanın böyle birşey yapıcağını sanmıyorum
  • bende öyle düşünüyorum ama görecez saat 5-6 gibi gidip konuşacam. ben çok inatçıyımdır eğer öyle birşey yazıyorsa bunu yapmaları lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maho78amr

bende öyle düşünüyorum ama görecez saat 5-6 gibi gidip konuşacam. ben çok inatçıyımdır eğer öyle birşey yazıyorsa bunu yapmaları lazım.

onlar senden daha inatçı merak etme
  • verecekleri cvp biz vermiyoruz ürünü firmadan istiyoruz onlaer yolluyor bizde size veriyoruz fln fln :D gelmesi 4 5 gün bulur saten o zmna kulaklıgınız gelir bence gerek yok fln fln bana dedıklerın tekrarlıyorum :) ama inadına iste be
  • Ülkemizdeki tüketici hakları bu kadar işte, kağıt üzerinde farklı söze gelince farklı garanti. Teknosa zaten bu konuda kendini aşmış, adı çıkmış bir firma aman dikkat diyorum.
  • Beyler kulaklık bugün geldi .tam 14 gün içinde gönderdiler.Kulaklığın sol tarafı çalışmıyordu. kabloyu değiştirmişler eski kablo ile şuanki kablonun yapıları çok farklı.kullanılan malzemelerin apayrı olduğu gayet belli.Acaba bana kazık mı attılar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY TELEFON ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maho78amr

Beyler kulaklık bugün geldi .tam 14 gün içinde gönderdiler.Kulaklığın sol tarafı çalışmıyordu. kabloyu değiştirmişler eski kablo ile şuanki kablonun yapıları çok farklı.kullanılan malzemelerin apayrı olduğu gayet belli.Acaba bana kazık mı attılar ?

bende nc33 vardı 260 tl silikon kılıflarini değiştirmek istedim ama yedek parçası yokmuş sen düşün at sony halini ;-) 260 tl kulaklık alıyoruz silikonlarini bulamıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa kazığın adresi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.