2.5 yıl önce laptop almıştım ve yaklasık 1.5 yıl önce garantiye vermiştim 30 iş gününde yapamadıkları için parasını iade ettiler (aynı yerden aynı marka bilgisayar almam koşuluyla) bilgisayarımın garanti sistemi yeniden mı başlar ? yoksa garantisi bitti mi?
Yeni cihazla birlikte yenidn baslamasi lazim
yeni cihaz = yeni garanti
asus marka için garanti sorgulamayıda bulamadım eminmisiniz bu durumdan peki? ona göre yarın yaklasık 50km uzaklıktaki garanti servisine götüreceğim
asusun müşteri hizmetlerini arayınız orada seri no soracaklar size söylediğinizde nereye yönlendireceğinizi ve garanti durumunu hepsini söylerler
İkinci notebook alısnızda size tekrar fatura kesmislerdir o tarih uzerinden 2 yıl gecmedi ise garantisi var demektir.
SAYGILARLA
aradım öyle olmuyormuş arkadaslar ilk bilgisayarın garantisi bitince diğerininkide bitiyormuş
Siz ikinci notebook alırken size yeni fatura kestilermi eger kestiler ise yeni fatura tarihinden itibaren baslar yok kesmediler ve size sadece notebook verdiler ise eski fatura tarihi gecerlidir.
SAYGILARLA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme