Şimdi Ara

Garantiden Saphire 5850 yerine Msi 6790 gönderdiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir arkadaşa saphire 5850 extreme kartı bozulunca garantiden msi 6790 göndermişler sizce hangi kart iyi kabul etmeli mi? bu piyasadan bayağı uzak kaldık bize sanki makul gibi geldi, sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şahımerdan -- 17 Eylül 2011; 23:46:40 >

• 6790 mı 6970 mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

6790 mı 6970 mi ?

6790 aşağı yanlış yazmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRECAN11

http://www.hwcompare.com/10020/radeon-hd-5850-vs-radeon-hd-6790/

gayet net oldu bu sağolun:)
  • Kabul etmeyin sakın.HD5850 daha performanslı bir karttır(HD6850'dende iyi hatta bazı durumlarda HD6870'den bile 1-2 fps önde olabiliyor).

Ellerinde HD5850 kalmadıysa para iadesi alın.Para iadesi yapmazlarsa minimum HD6850 hatta yapabilirsen HD6870 yollatmaya çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Kabul etmeyin sakın.HD5850 daha performanslı bir karttır(HD6850'dende iyi hatta bazı durumlarda HD6870'den bile 1-2 fps önde olabiliyor).

Ellerinde HD5850 kalmadıysa para iadesi alın.Para iadesi yapmazlarsa minimum HD6850 hatta yapabilirsen HD6870 yollatmaya çalış

bakalım öyle yapacaz artık. sağolun cevap için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorba87

quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Kabul etmeyin sakın.HD5850 daha performanslı bir karttır(HD6850'dende iyi hatta bazı durumlarda HD6870'den bile 1-2 fps önde olabiliyor).

bakalım öyle yapacaz artık. sağolun cevap için :)

Rica ederim

• quote:

bir arkadaşa saphire 5850 extreme kartı bozulunca garantiden msi 6790 göndermişler sizce hangi kart iyi kabul etmeli mi? bu piyasadan bayağı uzak kaldık bize sanki makul gibi geldi, sizce nasıl?

Biz nasıl bir ülkede, gezegende yaşıyoruz. Önceki kart 5 ile başlıyor bu ise 6... 5 + 8 + 5 + 0=18 eder. 6 + 7 + 9 + 0 = 20 eder... 20, 18'den büyüktür ve buradan da anlaşıldığı gibi size daha iyi bir kart verdiiiiiiiiik... Benim bildiğim evimdeki SONY Bravia televizyon (3 yılık) 5 yıllık garantisi içinde bozulursa aynı serinin son modelini verecekler. Bu da sizin için 6950'ye tekabül eder. Bu işler böyledir. hadi iş fazla uzamasın ne siz üzülün ne ben 6870'de anlaşalım. Bu teknolojinin gelişmesi ile ürünlere verilen anlamsız ayrıntılı isimlerin kullanıcı ve tüketici mahkemelerinin aklını karıştırmaktan başka bir amacı olmadığına inanıyorum. HEMEN BU KARTI İADE EDİP benim kartımın güncel karşılığı olan 6950 istiyorum yoksa o günün şartlarındaki dolar kurundan yaptığım ödemeyi geri alıyorum deyiniz. Yüreğinizde gereksiz bir merhamet var ise onlara fazlasıyla acıyıp 6870'le idare ediniz. Ben olsam parayı alırım. Sorması ayıptır ilgili tarihin dolar kurunda kaç dolar ödediniz? Almanız gereken kartın ne olduğunu buradan da çıkarırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

quote:

bir arkadaşa saphire 5850 extreme kartı bozulunca garantiden msi 6790 göndermişler sizce hangi kart iyi kabul etmeli mi? bu piyasadan bayağı uzak kaldık bize sanki makul gibi geldi, sizce nasıl?

Biz nasıl bir ülkede, gezegende yaşıyoruz. Önceki kart 5 ile başlıyor bu ise 6... 5 + 8 + 5 + 0=18 eder. 6 + 7 + 9 + 0 = 20 eder... 20, 18'den büyüktür ve buradan da anlaşıldığı gibi size daha iyi bir kart verdiiiiiiiiik... Benim bildiğim evimdeki SONY Bravia televizyon (3 yılık) 5 yıllık garantisi içinde bozulursa aynı serinin son modelini verecekler. Bu da sizin için 6950'ye tekabül eder. Bu işler böyledir. hadi iş fazla uzamasın ne siz üzülün ne ben 6870'de anlaşalım. Bu teknolojinin gelişmesi ile ürünlere verilen anlamsız ayrıntılı isimlerin kullanıcı ve tüketici mahkemelerinin aklını karıştırmaktan başka bir amacı olmadığına inanıyorum. HEMEN BU KARTI İADE EDİP benim kartımın güncel karşılığı olan 6950 istiyorum yoksa o günün şartlarındaki dolar kurundan yaptığım ödemeyi geri alıyorum deyiniz. Yüreğinizde gereksiz bir merhamet var ise onlara fazlasıyla acıyıp 6870'le idare ediniz. Ben olsam parayı alırım. Sorması ayıptır ilgili tarihin dolar kurunda kaç dolar ödediniz? Almanız gereken kartın ne olduğunu buradan da çıkarırız.

320 liraya almış aldığı zaman, bizde para iadesi için uğraşıcaz zaten bakalım işte zaten bu garanti işleri adamı bıktırıyor

• 320 TL'mi o zaman tezim çürüdü. 6870'i koparırsanız kardasınız. Yalnız 6850'e bağlansa bile idealdir. çünkü şu an en ucuz 6850 zaten size ödenecek miktardadır. Eksen'de 6870, 350 TL.civarında... Önceki cevapların birinde de söylendiği gibi, 6870 olmadı 6850'de anlaşmak için uğraşın. Uzatırlarsa da alın paranızı olsun bitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

320 TL'mi o zaman tezim çürüdü. 6870'i koparırsanız kardasınız. Yalnız 6850'e bağlansa bile idealdir. çünkü şu an en ucuz 6850 zaten size ödenecek miktardadır. Eksen'de 6870, 350 TL.civarında... Önceki cevapların birinde de söylendiği gibi, 6870 olmadı 6850'de anlaşmak için uğraşın. Uzatırlarsa da alın paranızı olsun bitsin.

öneri ve yardım için teşekküerler
  • 6870 iste aşağısını kabul etme para iadesi iste.
  • Ya para iadesi ya 6850 yada 6870
  • En az 6870.

Dikkat edin 5850 Xtreme modeli.

Yerine verilmesi gereken kart 6950 olmadı 6870 olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

En az 6870.

Fatura tutarı 320tl olan bir kart için 6950 yollamazlar. 6870i de kabul edeceklerini sanmıyorum ama denemekte fayda var, 6870 veya özel soğutmalı 6850 isteyin veya para iadesi alıp üste 30-40tl ekleyip 6870 alın bence.

Bu arada isminin xtreme olduğuna bakmayın, xtreme modeller standart modelden daha ucuza satılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

En az 6870.

Fatura tutarı 320tl olan bir kart için 6950 yollamazlar. 6870i de kabul edeceklerini sanmıyorum ama denemekte fayda var, 6870 veya özel soğutmalı 6850 isteyin veya para iadesi alıp üste 30-40tl ekleyip 6870 alın bence.

Bu arada isminin xtreme olduğuna bakmayın, xtreme modeller standart modelden daha ucuza satılıyordu.

Yasaya göre muadil ürün şu şekilde belirlenir.

MÜŞTERİNİN LEHİNE OLACAK ŞEKİLDE ürünün fiyat, özellik ya da model olarak dengi verilir.

Yani fiyat - özellik ya da model numarası ( Yani segment. )

Bunlardan hangisi müşterinin lehine ise o uygulanır. Yasa bu. Bulursam koyarım linki.

Yani Segmente göre 6950 vermek zorunda. Özellik yani ekran kartında performana göre ise 6870 vermek zorunda. Fiyata göre ise 6850 vermek zorunda.

6790 ın bunlar ile alakası bile yok. Bu anca kafadan sallama satamadığımız ne varsa o şeklinde olur.

Ben buraya yazayım. THH ye gider ise 6950 alma şansı çok yüksek. 6870 alması ise kesin.

• Yok artık servise söyle HD7xxx serisi iste hatta üste parada iste madur oldum de falan filan
  • kabul etmemişsindir inşallah. En az 6850 isteyin
  • herkes gerekli cevabı vermiş

hangi firma bu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.