Bizim şirketde tek hat üzerinden 4 bilgisayara swict le dağıtarak net e bağlanıyoruz sorun yok net e giriyoruz .Sorun şurda başlıyor bazı siteleri acmıyor kafasına göre mesela bankalara gireceğiz bir bakıyoruz bankaların bireysel bankacılık kısmına tıklıyoruz acılıyor yenı sayfa kurumsal sayfasına giriyoruz acılmıyor öyle boş sayfa geliyor aynı fabrikada başka pc gidiyoruz ayrı hat üzerinden bağlı olan onlarda öyle bir sorun yok..
Kimi zmanda sorunsuz bicimde hersayfayı acıyor mesla şimdiwww.teb.com.tr adresine tıkladım ordaki sol üstte olan bireysel bankacılık sekmesine tıklıyorum bana şifremi ve kullanıcı adımı soron yer acılıyor
bir alttakki kurumsala tıkladığımda sayfa bağlanmıyor
fabrikadan yukarı cıkıyorum başka hatta olan orda acılıyor.Bu hatta bağlı olan diğer üc bilgisayara gidiyorum onlarada acılmıyor böyle birkac tane sitede yapıyor sorunun ne olduğunu bulamadım hattı araştırdım arıza yok dediler..
ne yapacağımı bilemiyorum kafasına göre sayfa seciyor. bu hatta bağlı 4 pc var hepside aynı sorunları yaşıyor bazende hicbirşey olmuyor sorunsuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme