Şimdi Ara

GARİP BİR EKRAN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, LG G2 kullanıcısıyım ve bir sorunum var yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler;
    yaklaşık bir hafta önce telefonum açıkken suya düştü ve ortalama 15 sny kadar içinde kaldı , ve su temizlik malzemesi içerikliydi.
    hemen çıkarıp peçeteyle kuruladım ve içini açıp , bataryasına kadar ayrıştırdım (yaklaşık 10 dakikada) komple içi pirinç dolu bir kavanoza koydum birkaç gün sonra çıkardım ve tümüyle telefonu geri birleştirdim ve sonuç olarak ekran gelmedi fakat bildirim ledleri yanıyordu ses falan geliyordu. ve hafif bir görüntü gördüm ekranda , hemen harici bi ışık ile ekrana çapraz ışık tuttum ve ekran çok az görünüyordu yani cam katmanının altında çok hafif , kontrol ettim telefonun kamerası, dokunmatiği,sesi, wifi, vs herşey çalışıyor fakat ekran yok gibi bişey,benzer bir durum pc monitorumde olduğunda tamirci ledleri yanmış demişti acaba telefonumdada öyle bişeymi var yoksa komple ekranın değişmesi gerekirmi ? ve değişmesi gerekirse internetten kendim sipariş edip takabilirmiyim ?

• up
  • yardımcı olabilecek kimsee yokmu
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Garip bir ısınma
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.