Şimdi Ara

Garip bir Flash disk görmüyor hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Transcen Jetflash 8Gb flash diskimi bilgisayarımda G sürücüsü olarak bir görüp bir görmüyor. İçinede bir türlü girip biçimlendiremiyorum.Bilgisayarım sağ tuş yapıp Yönet kısmındada flash disk gözükmüyor. Aygıt yöneticiinde de depolama aygıtı olarak gidip geliyor.Başka bilgisayarda da denedim gene aynı sizde neden yapar bu disk. Transcend in kendi sitesindeki online recovery ile denedim ama usb sürekli gidip geldiği içi program Usb yi görmüyor.
    Evde sinema sistemimde usb normal çalışıyor.. böyle bir şey başına gelen oldumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deuh256 -- 22 Aralık 2011; 0:16:15 >

• sürekli gidip geliyorsa ve
    bunu farklı bilgisayarlarda yapıyorsa donanımsal bir arızası var demektir belleğin.
    yazılımsal bir sebepten yapacağını sanmıyorum.
    Garantisi varsa aldığını yere göndermeyi düşünebilirsiniz.
    Ya da birşeyin değişeceğini sanmıyorum ama güvenli modda da deneyebilirsiniz.
  • Evde sinema sistemimde usb normal çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: deuh256

Evde sinema sistemimde usb normal çalışıyor

chipset güncellemesi yapın büyük ihtimalle sorununuz çözülücektir
  • ses sitemi marka model ne?üzerindeki usb 2.0 mı?
    denediğiniz bilgisayarlarda usbler 2.0 mı?
  • LG HB906TA ve bilgisayarımda Usb 2.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiberOptix

quote:

Orijinalden alıntı: deuh256
    Evde sinema sistemimde usb normal çalışıyor

chipset güncellemesi yapın büyük ihtimalle sorununuz çözülücektir

Başka bilgisayarda da denedim. Bilgisayarımın anakartı intel alalı 4-5 ay oldu.Güncel yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla blueray playerın verdiği voltaj ile pcnin verdiği farklı olabilir biraz.O yüzden de böyle birisinde görme birisinde görmeme gerçekleşebilir.Ama bu yine diskin arızalı olduğu kapısına çıkar..BENİM ŞAHSİ DÜŞÜNCEM tabi.Farklı bilgisayarlarda güvenli modda deneme imkanınız olursa deneyin.

Bu arada konu dışı bir soru.
    Sistemden nasıl memnun musunuz?Blueray performansı ve özellikle ses sistemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Bu arada konu dışı bir soru.
    Sistemden nasıl memnun musunuz?Blueray performansı ve özellikle ses sistemi?

tek kelime ile Mükemmel. 1 ay oldu alalı. çok güzel özellikleri var. tavsiye ederim.
  • Tşk ederim cevap için..Usbden mkv izlemede, altyazıda sorun var mı?Zaten alırsam sistem LG alıcam..Diğerlerine göre daha hesaplılar.
    Bir de son sorum, bana sistemde 2 optik ya da 1 optik 1 koaksiyel ses bağlantısı lazım..Ne çıkışlar var sistemde?Tşk ederim:))
  • Lg ucuza iyi kalite sunuyor.
    daha cihazı tam çözemedim yurt dışındaydım. 2 film anca izledim. mkv leri de açıyor.alt yazılı divx izlemiştim.
    internet modemi üzerinden bilgisayarımla nero essential yazılımı ile ağ bağlantısı kurdum. bu ağ sisteminde bazen bağlanmıyor sebebinide anlamadım.
    giriş demek istedin herhalde optik,HDMI In ve HDMI out,Aux,Ethernet,Ipod girişi,usb girişi,Radyo anten girişi ..... gibi.
    http://www.lg.com/tr/tv-ses-video/ev-sinema-sistemi/LG-blu-ray-ev-sinema-sistemi-HB906TA.jsp daha detaylı burada

• benim USB sorunu başına gelen olmadımı arkadaşlar PC de donanım bulundu uyarısı gelip gidiyor, Sinema sisteminde normal çalışıyor. Çıldıracam ya. uyuz bir durum.
  • Günaydın, tekrardan merhabalar

Ses sistemi hakkında verdiğin bilgilerden dolayı teşekkür ederim öncelikle.Usb bellek olayına gelince; farklı bilgisayarlarda denedim yazmıştın..Ön ve arka usb girişlerinde denedin mi yoksa sadece kasa ön panellerinde mi denedin?
  • evet ön arka sağ sol denedim olmadı. bugün garantiye gönderdim.teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.