Şimdi Ara

Garip bir Mkv Fİlm kasma problemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mkv filmler son bi haftadır kasma yapmaya başladı.Değişen hiç bir bileşen olmamasına rağmen 10 sn normal akıyor 1 2 sn tıkanıp sonra hızlı sarıp devam ediyor.Şimdi işin garibi hangi oynatıcı olursa olsun pencereyı tam ekran yapınca kasmıyor yani full tam ekran değil de pencere ile tam ekran yapınca kasmıyor.Ancak full tam ekran yapınca kasma başlıyor.Ekran kartı driver,sistem,tum playerlar kodecler hepsini yeniledim temız kurulum yaptım sorun geçmedi.

Mesela bu şekilde yapınca kasmıyor.Ama ful tam ekran yapınca kasmaya başlıyor.Monıtor 27'' fhd
    Garip bir Mkv Fİlm kasma problemi?

• Denemediyseniz aşağıdakileri deneyin:

Diskle ilgili olabilir. Birleştirme yapın.
    Diskin büyük bölümü dolu ise biraz daha yer açıp öyle deneyin.

İkinci olarak ısınma problemi de olabilir.
    Disk, ekran kartı veya bellek ısınıyor olabilir.
    Soğutmayı gözden geçirin.

üçüncü olarak ise tipik bir win 10 sorunlarından biri olabilir, win 10 olmayan başka bir pc'de deneme şansınız varsa orada deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost -- 13 Mayıs 2017; 2:33:39 >
  • 1-)aynısı linuxde basıma geldi acık kaynak paketlere geçiş yaptım sorun düzelmişti.(driver sorunu)
    2-)mkv intro hazırladıktan sonra 8 sn'lik videoya 10 dakika bekletti ve video hüsran karman çorman hızlanıp yavaşlama sorunları vardı.hiç ses gelmiyordu mp4'e cevirdim ses düzeldi görüntüde (format sorunu ve eksik codec)
    3-)hayatımda 27 inç kullanmadım ama çözünürlük yükseldikte yük artacagından maximum ekranı sistem kaldırmıyor olabilir (Yetersiz donanım)
    4-)Codec packlerin eski yada eksik olabilir (codec sorunu)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.