Şimdi Ara

Garip bir olay-Anksiyete

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık 8 ay önce ciddi bir olaydan sonra bu yaygın anksiyete olayına yakalandım.Panik ataklar falan geçirdim başlarda yaklaşık10-15 kere.3 ayrı doktordan yaygın anksiyete tanısı aldım.ilaç verildi 20 gün kullandım sonra ilaçsız da olur dedim bıraktım ama başlamayı düşünüyorum bu aralar bu hastalığı sıfıra doğru indirmek için.neyse çok şükür artık bastırabiliyorum herhangi bir atak başlamadan bitiyor , hastalığım azaldı ama malesef ki tam olarak bitmediArada alevleniyor..Bu garip dediğim olayda şu gün içinde bazen akşam gördüğüm rüya bir anda aklıma geliyor ve o anda gidiyor.bunlar bir saniyede oluyor.Anlık hatırlyorum ve hemen o anda unutuyorum neden oluyor bir türlü çözemedim sizinde fikirlerinizi almak istedim.

• Yok mu bilen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hastalık nasıl birşey hocam tarif edermisiniz? yani teşhis nasıl kondu ne şikayetiniz var idi?
  • ilaclarla kurtulamazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1-2 sene ilaç kullandım sebepsiz iç sıkıntısı kötü bişey olacakmış hissi vardı anksiyeteymiş adı.2-3 senedir ilaç kullanmıyorum alıştım çok şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

ilaclarla kurtulamazsın

nasıl kurtulabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip durum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nasil atak oluyor

O anda noluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Çaylanan Adam

Nasil atak oluyor

O anda noluyo

Ölüyor gibi oluyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çaylanan Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam atak değil ataklarım geçti. Panik atak bunlar geçti çok şükür.sadece bir saniyeliğine aklıma gördüğüm rüya geliyor ve hemen gidiyor o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: akkurdoglu

Hocam atak değil ataklarım geçti. Panik atak bunlar geçti çok şükür.sadece bir saniyeliğine aklıma gördüğüm rüya geliyor ve hemen gidiyor o kadar

Bende alası var üstüne okb var. Yaşadıklarımı anlatsan şükür namazı kılarsin

• İlaç kullanıyor musun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.