Şimdi Ara

Garip fps sorunu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar kolay gelsin. Sorunumu baştan sona anlatayım belki derman olursunuz. Bir süre önce oyunlarda fps düşüşü yaşadığım için pc formatladım temiz windows kurulumu yaptım daha sonra yüklediğim hiçbir uygulamada sorun yaşamadım ta ki dün geceye kadar.. Dün gece oyun oynarken pc bi anda takıldı mouse, klavye, ekran hiçbir şekilde hareket etmiyor olduğu gibi kalmıştı. Power düğmesinden reset attım pc tekrar açıldığı zaman aşırı bi yavaşlama ile karşılaştım yine eskisi gibi cs.de fps düşüşü ana ekranda yavaşlama gibi sorunlar ile. Düne kadar 200+ fps oynadığım oyunu şuan 40-50 fps.de ve donarak oynuyorum. Tekrardan format atmayı denedim ama düzelmedi.. Sorunum donanımsal mı yazılımsalmı çözemedim ama pc.de herşey sorunsuz çalışıyor gözüküyor. windows 10, i7 6700hq, gtx 960m ekran kartı kullanıyorum lütfen yardımcı olun..

• core temp açıp csgo girip biraz oynadıktan sonra core temp fotosunu atarmısın buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fat Tony

core temp açıp csgo girip biraz oynadıktan sonra core temp fotosunu atarmısın buraya
    yok brom ya aynı sorun bende de var. bu aralar cs ile alakalı bi problem var sanırım. 16 gb ram gtx 1080 ekran i5 7800k işlemci ile 250 fps alıyorum. csnin iyice cılkı cıktı artık. coretemp gpu test filan hikaye. pubgde daha cok yoruluyor pc ama bu kadar fps drop yaşamıyorum
  • Everybody_nu E kullanıcısına yanıt
    cs de sıkıntı var haklısın bro bende de saniyelik takılmalar oluyor
  • Aynen bu sıralar oyun garip saniyelik tekliyor gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun bundan 2 sene önce böyle değildi. Şuan bu konuda olma amacım garip bir şekilde geç bağlanmamdan kaynaklanıyor. 30 dakika cezayı yedim. Daha uzun bir süre oyuna girmem. Oyun içi FPS düşüşü problemini hiç katmıyorum. Hiçbir oyunda bu problemi yaşamıyorum. Arkadaşlar anladık CS:GO sistem isteyen bir oyundur. Fakat o kadar abartmaya gerek yok. Zaten adamların yazdığı sistem özelliklerinin çok çok üstünde bilgisayarlarımız var. Bu işte güncelleme sorunları var. Eğer aksi bir durum ise gitsinler mağaza sayfasındaki sistem gereksinimlerini güncellesinler. Aşırı üst düzey sistemlerde zaten böyle bir sorun yok. Zaten aşırı bir bilgisayarım olsa CS:GO'da işim ney ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 10 Mart 2020; 0:39:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.